2777
2789
عنوان

خدا رو شکر دختر ندارم

690 بازدید | 48 پست

چیه باید ظرف بشور تمیز کنه هم خونه خودش هم همجا

غذا بپزه 

مهمون داری کنه 

یعنی چی 

الان بیاین بگین خب مردها کار میکنن 

زن شاغل نداریم که همه این کار ها هم برعهدشه

مرد بودن خیلی خوبه یه سر کار میرن که خیلی از خانم ها هم میرن بعد میان لم میده

هر کس یه جور سختی داره 

زندگی همینه . اگر پسر هم داشته باشی فشار های مالی و مسئولیت یه خانواده در آینده به دوششه

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا حداقل برا من اینطور نیست بعدم ماشین طرفشویی هست و امکانات. دیگه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان تو شهر ما زنا همه عادت کردن غذا از بیرون بگیرن و شوهرا همه جوره هوشون رو دارن

اون زنای قدیم واقعا سختی میکشیدن

تو خانواده ما مردا هم مساوی با خانما کار خونه انجام میدنتازه شاغل هم نیستیم

خیلی خوبه اینجوری. کاش یه همسر اینجوری خدا برا منم برسونه😉

تکنولوژی کار همه رو راحت کرده

ماشین ظرف شویی و لباسشویی جای من میشورن😁

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

هر کس یه جور سختی داره زندگی همینه . اگر پسر هم داشته باشی فشار های مالی و مسئولیت یه خانواده در آین ...

من که مسئولیت نمیبینم در پسر ها 

الان اکثرا  نه همن یا خانمشون هم کار میکنه و درآمد میاره یا هزار جور ازار به خانم خانه دارش میرسه 

تو عجب تاپیکی اومدم الان 

اخه جلو تلویزیون پامو انداختم رو پام دارم انگور میخورم شوهرم تو اشپزخونه داره ماکارونی درست میکنه😂😂😂

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
خیلی خوبه اینجوری. کاش یه همسر اینجوری خدا برا منم برسونه😉

هیچ پسری خودش از اول اینجوری نیست

باید عادتش بدی از روز اول

مردا ۲بار تربیت میشن

یبار توسط مادرشون یبار توسط همسرشون

دامادای ما هم اولش کار نمیکردن تو خانواده مرد سالار بزرگ شده بودن اما بهشون فهموندیم اینجا اونجا نیست

{ خانم هستم }