2777
2789
منظورم بینی استخونی نبود.  میگم دوستتون که با ماساژ بینیشو کوچیک کرده استخون بینیشم کوچیک شده ب ...

آهان

والا نمیدونم آخه من بعد یکسال و خورده ای دیدمش تو حالت کلی جمع و جور شده بود ولی فک نکنم استخون کوچیک بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی گفته بینی گوشتی برمیگرده !!!!

بعضی بینیا با تزریق ژل و‌نخ درست میشن تو اینستا پیجای تبلیغ جراحی زیبایی رو سرچ کن نمونه کار زیاده 

اگه عکس بینیتو بذاری من میتونم بهت کمک کنم 

از روبرو نیم رخ و از زیر 

ایاک نعبد و ایاک نستعین
کی گفته بینی گوشتی برمیگرده !!!! بعضی بینیا با تزریق ژل و‌نخ درست میشن تو اینستا پیجای تبلیغ جرا ...

از خیلی هاشنیدم میگن برگشت پذیره.یکی از آشناهای خودمون هم جراح بینیه. میگفت بعد از چند سال امکان داره دوباره بزرگ بشه.بینی من بیشتر نوکش گرده وگرنه تقریبا به صورتم میاد .نوکش پهنه.

از خیلی هاشنیدم میگن برگشت پذیره.یکی از آشناهای خودمون هم جراح بینیه. میگفت بعد از چند سال امکان دار ...

اگه نوکش بزرگ باشه یا بخوای پره هاشو کوچیک کنی بدون اینکه به استخون بینیت دست بزنن میتونی با تیپ پلاستی به صورت دائمی نوک و پره ها و کلا قسمت بافت نرم بینی رو جمع کنی.

بینی ایی که غضروفش رو بردارن یا استخوانو بتراشن برنمیگرده قسمت نرم بینی هم همینه ولی در کل بعد از هر عمل زیبایی تا چند ماه باید مراقبتهاشو رعایت کرد

ایاک نعبد و ایاک نستعین
اگه نوکش بزرگ باشه یا بخوای پره هاشو کوچیک کنی بدون اینکه به استخون بینیت دست بزنن میتونی با تیپ پلا ...

خیلی ممنونم ازتون.همین الان تیپ پلاستی رو سرچ کردم خیلی روش خوبیه و عوارض تنفسی نداره در دراز مدت خیلی بهتر از روشهای دیگه ست ودائمیه.

من یکی از اقواممون که ساکن امریکاست 3 سال قبل اومد ایران پیش دکتر نسرین راستا عمل کرد. بینیشم بزرگ گوشتی بود الان طبیعی و جمع و جور شده. خودم از نمونه کارای اینستاگرامش خوشم اومد برای دو هفته بعدم می خوام حضوری برم مطبش

اصلا بینی گوشتی دیدم عمل کردن خیلی زشت میشه سوراخهای بینی و اطرافش. 

نه اینطوری هم نیس من خودم بینیم گوشتی بود پیش دکتر کاوان 8سال پیش عمل کردم خیلی خوب شده خیلی اصلا هم برنگشته . بستکی بدکتری هم ک انتخاب میکنه داره