2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درسته الان واسه اونایی که مثلا ده سال پیش عمل کرده بودن برگشته مخصوصا بازیگراا

اصلا بینی گوشتی دیدم عمل کردن خیلی زشت میشه سوراخهای بینی و اطرافش. 

با ماساژ دوست من کوچیک کرده بود بعد یه سال دیدمش واقعن عوض شده بود فک کردم جراحی کرده ولی میگفت هررو ...

خیلی وقتا با ماساژ امتحان کردم یه ذره تغییر میکنه.ولی باید مدام تکرار بشه

نه  من واسه استخونی گفتم در جواب اون خانمی که پست منو ریپلای کرده بود گفته بود استخونی چی ؟؟من به ایشون گفتم

نه  من واسه استخونی گفتم در جواب اون خانمی که پست منو ریپلای کرده بود گفته بود استخونی چی ؟؟من ...

ولی فکر نکنم استخوانی هم با ماساژ تحلیل بره و کوچک بشه

ای بابا بنده خدارو نابود کردی که. یکم امید بده.  البته بینی منم گوشتیه میخوام عمل کنم.  دیگه کلا نا امید شدم

نه  من واسه استخونی گفتم در جواب اون خانمی که پست منو ریپلای کرده بود گفته بود استخونی چی ؟؟من ...

منظورم بینی استخونی نبود.  میگم دوستتون که با ماساژ بینیشو کوچیک کرده استخون بینیشم کوچیک شده بود یا فقط قسمتهای گوشتیش جمع شده بود؟

ای بابا بنده خدارو نابود کردی که. یکم امید بده.  البته بینی منم گوشتیه میخوام عمل کنم.  دی ...

نمیدونم هر کسی دیدم اینجوری بوده جای بخیه ها کاملاً مشخصه. 

ای بابا بنده خدارو نابود کردی که. یکم امید بده.  البته بینی منم گوشتیه میخوام عمل کنم.  دی ...

من خودم دوساله میخوام عمل کنم و نتونستم دلم و راضی کنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز