2777
2789
عنوان

معلم به دخترم گفته گوه نخور

681 بازدید | 31 پست

واقعا که این معلم احمق وبی شعوره

اشغال تموم. داهات ازش شکایت کردن ادم نمیشه

پارسالم زد تو گوش دختر رفتم حقشو گذاشتم کف دستش ولی ادم نمیشه

قضیه مال 3هفته پیشه حالا دخترم بم گفت 

گفت ریاضی نبردم، اقاگفت ریاضی دربیارین

گفتم نیاوردم چون تو برنامه مون نبود

گفت اقا گفته گوه بخور

این چه سگ هاریه

تو داهات زندگی میکنم ومعلم دخترم آقاست، کلاس سوم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبختی اینه مدرسه 3تا معلم داره

فقط معلم پایه دوم اروم وفهمیده ست

وگرنه این دوتا هارن

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

باید میگفت من به خورد و خوراک تو کاری ندارم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خوب برو با مدیر و معاون صحبت کن این معلم خودش باعث بدآموزی میشه که...

این اشغال خودش هم معلم مدرسه ست هم مدیر

معاون وغیره هم نداره

اینجا روستاست

6تا پایه 3تامعلم دارن که همین سگ هم یکیشونه

یاد معلم پسرم افتادم که یه روز پسرم غایب بود نمونه سوال داده بود به دانش آموزاش بهش پیام دادم فردا به پسرم بدین 

بعد دیدم پسرم اومد نمونه سوال نداره به معلم پیام دادم 

گفت زنگ‌آخر خواستم بهش بدم نمیدونم کجا گم و گور شده

اینو که گفت اینقد باهاش دعوا کردم اونم هی پیام میداد هی از ترسش پاک می‌کرد 🫥

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

وقتی در مورد قدس میپرسن بجای روانشانسی همینه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

این اشغال خودش هم معلم مدرسه ست هم مدیرمعاون وغیره هم ندارهاینجا روستاست6تا پایه 3تامعلم دارن که همی ...

بالاخره دهداری شورایی جایی داره روستاتون برو بگو بهشون اگه دیدی کاری نکرده برو اداره ی آموزش پرورشی که به روستاتون مرتبط میشه شکایت کنین ازش و گزارشش رو بدین اگه همه والدین با هم امضا کنید برگه ی شکایت رو توبیخ میشه

این اشغال خودش هم معلم مدرسه ست هم مدیرمعاون وغیره هم ندارهاینجا روستاست6تا پایه 3تامعلم دارن که همی ...

باید با اولیای دیگه برین آموزش و پرورش و پیگیر شین .اونجا ببینن چقدر پیگیرین یکاری میکنن

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️