2777
2789
عنوان

ما آخرش نفهمیدیم

90 بازدید | 6 پست

چرا یه سریا تلاش میکنن معلم بشن

و یه سریا که معلم شدن راضی نیستن و پشیمونن

بدون توهین کردن کامنت بزاری

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
هیچ وقت هیچ کس به جایگاهش راضی نیست.

دقیقا

واقعا هم نمیدونم چرا اینطوریه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقاواقعا هم نمیدونم چرا اینطوریه

چون هیچوقت عادت نداریم قدر دان داشته هامون باشیم.همیشه فکر میکنیم‌حقمون بیشتره.همیشه نگاهمون به این و اونه

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

چون هیچوقت عادت نداریم قدر دان داشته هامون باشیم.همیشه فکر میکنیم‌حقمون بیشتره.همیشه نگاهمون به این ...

باریکلا به جوابم رسیدم

دقیقاواقعا هم نمیدونم چرا اینطوریه

یکی اقوام نزدیک کار راحتی داشت.شیفتی ولی شیفتای خوب .حقوق و مزایا هم خوب بود.ولی همیشه خدا غر میزنه همیشه ناراضیه که حقشونو میخورن که خسته شدم.کمتر شغلی انقد استراحت داره.ولی همیشه هم در حال مقایسه مشاغل دیگه با خودشه فلانی دو دکلیک میکنه انقد درامدشه فلانی ...

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟