2789
عنوان

زد تو ذوقم

129 بازدید | 14 پست

اگه اخبار رو دنبال کنید میدونید اعلام کردن حقوق پرستاران قرار ۲۵ تومن بشه بعد من دانشجو پرستاری ام داشتم تعرف میکردم برا مامانم داداشم که ۲۷ سالشه دیپلم گرفته فقط و اصلا دانشگاه نرفته الان هم اسنپ کار میکنه پی عشق و حالشو همش گفت خوب خوبه ۲۵ تومن که پولی نیست 🥺 برای یه دختر که قرار نیست نون آور خانواده باشه و فقط خرج خودشه پول کمیه؟🤧 

نه عزیزم

نصف مردم با این حقوق یک ماه زندگی یه خانواده رو میگذرنن

کارمندان با ۲۰ سال سابقه کاری ۱۷ تومن میگیرن ...

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آدما وقتی نتونن هم جایگاه تو باشن با حرف میشکننت تا بیفتی پایین هم جایگاه اونا بشیپس حرفارو توجه نکن

دل آدم میشکنه دیگه 🥲

مثلا خاله عمو هام هیچکدوم از بچه هاشون تحصیل کرده نیستن اونوقت کن من با ذوق گفتم پرستاری قبول شدم با لحن بد میگن کاش پزشکی میاوردی پرستاری زیاد خوب نی 🥲

دل آدم میشکنه دیگه 🥲مثلا خاله عمو هام هیچکدوم از بچه هاشون تحصیل کرده نیستن اونوقت کن من با ذوق گفت ...

دیدی همون میخوان بشکننت تا هم قد بقیه بشی این حرفا بکن قدرت و بیشتر ببر خودتو بالا 

🥺🥲

یکی رو میشناسم

نگهبان ۷ روز هفته از ۹ تا ۲۴ میره بهش ۱۰ تومن میدن ...

خرج خونه خودش رو میده نوه هم داره واسه اونم خرج میکنه ...

خودشم مشکل قند داره هزینه درمانش هم هست ...

شما خیلی خوب میگیری 

به دانشجوهای پزشکی چقدر میدن ؟ رزیدنت ها چقدر؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

داداشم

حسودیش شده

منم داداشام بی‌عرضه ان . درس نخوندن. کار هم نمی کنن.در حدی در میارن هم خرج تفریح می کنن. نشستن بابام بمیره ارزش بخورن.سنشون هم بالا رفته ازدواج هم نکردن.

من از نوجوانی سخت درس خوندم کار کردم‌ . خونواده تشکیل دادم.خیلی بهم حسارت میکنن.دایم به پدر مادرم میگن خواهرمون که خونه زندگی داره از ارث محرومش کنید 

یکی رو میشناسمنگهبان ۷ روز هفته از ۹ تا ۲۴ میره بهش ۱۰ تومن میدن ...خرج خونه خودش رو میده نوه هم دار ...

من خودم دانشجو پرستاری هم 

تو طرح میگن ۱۳ میدن

ولی وقتی پرستار بخش بشی ۲۰ به بالا

از الان یاد بگیر راجع به درآمدتان و پس اندازت و خریدار به کسی نگی حتی مادر و برادرت.

همین مادرت بدونه درآمد و پس انداز داری بعدا برا جهیزیه ات میندازه گردن خودت. پولاش جمع می کنه میده به پسرجونش