2777
2789
خب از کجا باید تشخیص بدیم🥲

تشخیصش راحته

اونی که واقعا بخوادت میگیرتت

تو دوران دوستی ازت توقعی نداره

اونی که هنوز از راه نیومده بوس و بغل و .....میخواد علاقه ای بهت نداره

{ خانم هستم }
نمیدونم واقعا سخت شده همه چی🥲

بهش بگو بیا خواستگاری 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تشخیصش راحتهاونی که واقعا بخوادت میگیرتتتو دوران دوستی ازت توقعی ندارهاونی که هنوز از راه نیومده بوس ...

درسته...ولی خب منم همین بش گفتم ولی میگع من الان شرایط ندارم باید صبر کنی حتی بش گفتم بیا با مادرم صحبت کن گفت باشه... ولی خب از یچیزی عذاب وجدان گرفتم که دف اول ک بیزون رفتیم دستم بوس کرد چند بار بعدم بغل🥲

درسته...ولی خب منم همین بش گفتم ولی میگع من الان شرایط ندارم باید صبر کنی حتی بش گفتم بیا با مادرم ص ...

کلا پسری که دفعه اول کارای فیزیکی میکنه هوله

ازش فاصله بگیر

این حتی اگه بیاد خواستگاری هم شوهر خوبی ازش درنمیاد

{ خانم هستم }
گفتم...میگه وضعیت مالیم خرابع تا پولی از خودم نداشتع باشم چطوری بیام

پس هیچی به هیچی 

اینجوری صد سال دیگم نمیاد

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

کلا پسری که دفعه اول کارای فیزیکی میکنه هولهازش فاصله بگیراین حتی اگه بیاد خواستگاری هم شوهر خوبی از ...

هول ینی ممکنه الان وقتی با منه با دخترای دیگم باشه؟🥲💔

من خودمم عذاب وجدان دارم ک چرا اجازه دادم

چون بهم گفت اگع ناراحت میشی دستتو نگیرم 

هول ینی ممکنه الان وقتی با منه با دخترای دیگم باشه؟🥲💔من خودمم عذاب وجدان دارم ک چرا اجازه دادمچون ...

هم اینکه ممکنه با کسایی دیگه هم باشه

و هم اینکه کلا براش مهم نیست طرف مقابلش کیه چیه چقدر دوسش داره نداره اصن چی به چیه

همین که دختر بودی پریده به ماچ کردن

خیلی چندشه همچین ادمی

یه پسر جنتلمن یه مدت باهات اشنا میشه رفت و امد میکنید همو میشناسید اگه به درد هم خوردید بعد وارد مرحله فیزیکی میشه

اینکه پول نداره کار نداره اینده نداره هدفی هم نداره دلیلش برا دوستی همون کاراست دیگه

{ خانم هستم }
ارع وضعیتش خرابه...ولی من میخام دفعه بعدی بگم اگع واقعا منو میخای باید ی تایم مشخص بگی ک بیای من چقد ...

آفرین اولتیماتوم بده مثلا ۶ ماه 

۶ ماه دیگه خیلی زیاد گفتم ها. 

نمیدونم چند سالته و چند وقته باهاشی

هم اینکه ممکنه با کسایی دیگه هم باشهو هم اینکه کلا براش مهم نیست طرف مقابلش کیه چیه چقدر دوسش داره ن ...

منم بهش شک دارم همش فک میکنم با بقیم حرف میزنم🥲💔

ولی من خیلی دختر حساسیم خودشم میدونه روز اول ک منو دبد گفت چقد مظلومی یا قبل دیدن میگفت حس میکنم دلت خیلی پاکه ،هم مهربونی من واقن نمیتونم ببخشمش اگه واسه سو استفاده باشه هم عصابم خورده میخام دف بعد تکلیفم روشن کنم🥲

اره درستشم همینه...ولی نمیدونم چرا اینجوری شد خودمم از عذاب وجدان دارم میمیرم چون اولین بارمه با پسر رفتم بیرون...

آفرین اولتیماتوم بده مثلا ۶ ماه ۶ ماه دیگه خیلی زیاد گفتم ها. نمیدونم چند سالته و چند وقته باهاشی

چشم

اره ۶ ماه مناسبه

ولی یکی از دوستای من ۴.۵ سالع با یکی فابه هستن هنوز باهم...

۲۱ سالمه دو ماهه باهمیم