2777
2789
عنوان

کاش حیوون بودیم

114 بازدید | 6 پست

کاش مثل حیوونا که بعد از اینکه یه کم بزرگ شدن از خانوادشون جدا میشدن ما هم همینجوری بودیم . از یه سنی به بعد کامل رها می‌شدیم . یا مثل این خارجیا از هجده سالگی از خونه می‌رفتیم . حالا خارجی‌ که نشدم ولی کاااااش حیوون میشدم . کاااااش کلا خانواده نداشتم . ای کاااااااش نبودن ، ای کاااااااااااااااش هیچ درکی از خانواده نداشتم 😓 خودم میتونم کار بکنم و از پس خودم بربیام ، کاش ای کاش ای کاااااااش ساختاری به نام خانواده هیچ وقت شکل نمی‌گرفت .حالا تولید مثل کردین اشکالی نداره ولی دست بردارین از سرشون . داغونم به اباالفضل 🥀💔😓😓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش زن و مرد قبل از بچه دار شدن، کلاس های فشرده ی فرزند پروری میرفتن و سالی دو سه بار اجبار میشد این موضوع🤦🏻‍♀️

خانواده زیباترین‌ اتفاق جهان هستی ه

چرا این نعمت الهی رو زهر بچه هامون میکنیم

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
کاش زن و مرد قبل از بچه دار شدن، کلاس های فشرده ی فرزند پروری میرفتن و سالی دو سه بار اجبار میشد این ...

خانواده زهرترین و گوه ترین نظام هستیه 😭 

گاهی اوقات میگم کاااااش بچه پرورشگاهی بودم ، چون این بچه ها دیگه بعد از هجده سالگی از پرورشگاه میرن و برا خودشون مستقل میشن . اگه پرورشگاهی بودم الان سه سال بود که آزاد بودم . لعنت به خانواده ، هزاران لعنت . کاش بچه پرورشگاهیا قدر بدونن😔

خانواده زهرترین و گوه ترین نظام هستیه 😭 گاهی اوقات میگم کاااااش بچه پرورشگاهی بودم ، چون این بچه ها ...

نگو دوست من

دانشگاه نرفتی شهر دیگه؟

شغل خوب پیدا کن ، برو مستقل باش

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁