بارون_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 3814 عنوان طلا پایین میاد❓❓❓ 169 بازدید | 20 پست بخریم یا نه خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️ 1403/08/16 | 19:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دکی1402 عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10427 من همچین حماقتی نمیکنم.واقعا پولمو بزارم صندوق بهتراز استرسه طلاساونم تو کشوری که وضعیتش مشخص نیس جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
همیشه_همیشه_بهار عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 2419 چی بگم؟جهان پر از غافلگیری شدهرونالدو روبروی بارسا بازی کرد. رونالدو روبه روی استقلال بازی کرددنیا خیلی غیر قابل پیش بینی شدهمنم میخواستم طلا بخرم ولی فعلا دست نگه داشتم سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝
بارون_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 3814 پایین نمیاد بخر گلم پس صبر نکنم دیگه خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
بارون_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 3814 من همچین حماقتی نمیکنم.واقعا پولمو بزارم صندوق بهتراز استرسه طلاساونم تو کشوری که وضعیتش مشخص نیس چه جور صندوقی ؟تا دوسال اینا دست نمیزنم بهش پس چی کنم خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
بارون_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 3814 چی بگم؟جهان پر از غافلگیری شدهرونالدو روبروی بارسا بازی کرد. رونالدو روبه روی استقلال بازی کرددنیا خ ... منتظری بیاد پایین یا کلا کار دیگه ای میکنی خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
همیشه_همیشه_بهار عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 2419 منتظری بیاد پایین یا کلا کار دیگه ای میکنی کلا ترجیح میدم بهش فکر نکنم. استرس میگیرم. فکر میکنم تو دنیا چیزی به اسم طلا اصلا وجود نداره😕 سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝
بارون_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 3814 منتظر باش حداقل یه ماه خودمم حس میکنم خیلی ریسک داره خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
بارون_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 3814 کلا ترجیح میدم بهش فکر نکنم. استرس میگیرم. فکر میکنم تو دنیا چیزی به اسم طلا اصلا وجود نداره😕 منم اهمیت نمیدادم وقتی گرمی دو و خورده ای بود نخریدم فقط سه چهار تومن داشتم گفتم یکم پولم بیشتر شه بعد 😂 خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
غمگینی عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6178 والا این دوره زمونه قیمت پفکم نمیاد پایین چطور توقع داری طلا بکشه پایین عجیبه اینطور صبر میکنی پول داری بخر امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم
بارون_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 3814 والا این دوره زمونه قیمت پفکم نمیاد پایین چطور توقع داری طلا بکشه پایین عجیبه اینطور صبر میکنی پول د ... همون یه دلم میگه تو این مملکت چی تا حالا ارزون شده اما اگه به شانس منه میترسم بیاد رو سه تومن😐😅 خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
همیشه_همیشه_بهار عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 2419 منم اهمیت نمیدادم وقتی گرمی دو و خورده ای بود نخریدم فقط سه چهار تومن داشتم گفتم یکم پولم بیشتر شه ب ... من تازگیا پول دستم اومده🥺 حس افسردگی دارم سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝