2777
2789
عنوان

خودکشی 💔

214 بازدید | 2 پست

کاش مثل فیلما دشمن داشتم از اینا که میان طرفو خفه میکنن وقتی خوابه یا منتظرن بکشنش چون خود کشی دردناک احساس میکنم تنها روش اسون خفگیه کاش یکی حاظر بود بیاد خفم کنه نه که تا ببینن یکی میخواد خودکشی کنه جلوشو بگیرن و به زندگی امیدوارش کنن از ساختمون هم خودمو بندازم نمیتونم چپن بالایی ۲۵ متر مرگ حتمی ارتفاع کمتر ممکنه فلج شی یا زنده بمونی و ساختمون بلند سراغ ندارم رگ زدن هم دردناک ممکنه زنده بمونه ادم قرص هم خوردم ی بار زنده موندم یا ممکنه ادم زنده بمونه زجر بکشه تنها راه خفه کردنه که به نظرم اسونتره کاش یکی بود خفم کنه راحتشم

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

اگه بجای این همه نقشه ک واسه خودکشی کشیدی یکم تلاش میکردی برا ایندت خوب بود

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
اگه بجای این همه نقشه ک واسه خودکشی کشیدی یکم تلاش میکردی برا ایندت خوب بود

ی جور میگی انگا کرم داریم خودمونو بکشیم 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB