2777
2789
عنوان

رفتار با شوهر خیانت کار

134 بازدید | 7 پست

شوهرم چن ماه پیش خیانت کرد و خیلی عذاب کشیدم هرشب دارم بهش فکر میکنم شرایط طلاق ندارم از طرفیم شوهرم تهدید کرد ک اگه بری خودکشی میکنم و ....شوهرم خیلی حساسه روی قهر اصلا نمیتونم قهر کنم یا کم محلی کنم بدتر میشه عصبی تر میشه بنظرتون چیکار کنم ک فراموش کنم چیکار کنم شوهرم بسوزه و تلافی کاراشو دربیارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خوش بحالت من شوهرم خیانت کرد اما بود و نبود و جدایی اصلا براش مهم نبود اگه شوهر من عین شوهر تو بود وای که از طریق قهر و جدایی عذابش میدادم ...الانم تو اگه میخای یکم به کارش پی ببره تو خونه محلش نده نه باهاش صحبت کن نه بگو بخند نه باهاش غدا بخوری

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

عزیزم منم مث تو این روزای وحشتناک و گذروندم ، منم نمیتونستم چطور باید با شوهرم رفتار کنم که پشیمون شه ، راستش من مشاوره تلفنی گرفتم خوبم راهنماییم کرد خدایی خیلی سردرگم بودم بلد نبودم چجوری برخورد کنم بهتره ، جدا هم نمیخاستم بشم

الان کاملا حق با شماست عزیزم اگه برای موضوعی که خیلی از لحاظ روحی و روانی بهت آسیب زده درست ناراحتیت رو نشون ندی این غم و ناراحتی رو همیشه با خودت حمل میکنی

حق شماست که قهر کنی که بهش کم محلی کنی چون بهت آسیب زده پس بخاطر دلخوری اون از حق خودت نگذر منظورم این نیست قهر کن برو خونه بابات منظورم اینه یه مدت خودت رو شوخی ها و خنده هات رو مهربونیت رو ازش دریغ کن

انسانیت......