2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده😔

338 بازدید | 21 پست

ی چیزی بگین ک دیگه نرم اکانتش چک کنم 

قصدمون جدی بود ولی خودش ترکم کرد دیگه دوسم نداشت خیلی‌سرد شده بود (((: ب قول خودش برا کارش ک میخاس بره سپاه رفت ولم کرد 

خانواده هامون درجریان بودن 

الان سه ماهه میشه (: ینی دلش تنگ میشه اصن ؟؟؟

حتی خدافظی نکرد 

یاد اون لحظه ای که چشمم به چشمت خورد و لبخند زدی بخیر:)🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی ک انقد بیشعوره بدون خدافظی گورشو‌گم میکنه بره گم شه. حیف دلت نیس تنگ اون شه اخه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

ببخشید ولی اگه واقعا دوستت داشت ، ازت خواستگاری میکرد حداقل

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰۷شهریور۴۰۵ به وقت ۳۰ هفتگی~وزن ۱کیلو و ۲۱۵😢 فسقلیه مامانی🫠🤏🏼۱۴شهریور،۳۱هفته~وزن 1کیلو و 500✓۳۲هفته~۱کیلو و ۷۰۰✓۳۴هفته~۲کیلو و ۲۰۰ ~~روزای سختی رو داریم میگذرونیم مامانی ولی من همه رو بخاطر روی ماه تو تحمل میکنم💞

به نظرم مخلص شده بخاطر اون ولت کرده

مسیح فرمود:حقیقتی که در تاریکی از گفتن آن ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شدوایمانی را که در خلوت خانه ها آموختید روزی بر پشت بامها فریاد خواهند زد

قصدتون از طرف تو فقط جدی بوده عزیزدلماز مغزت بیرونش کن کسی که کنار گذاشتت لیاقت اینکه فکرتو درگیر کن ...

هعی🥲😔

ما که از دلش خبر نداریمولی کارش بهانه بودمطمئنی‌خانوادش خبر داشتن؟ اگه خودش زبونی فقط گفت پس الکی‌ ی ...

نه خانوادش درجریان بودن 

این سپاه رو هم سااال دیگه میخاد بره