2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده😔

324 بازدید | 21 پست

ی چیزی بگین ک دیگه نرم اکانتش چک کنم 

قصدمون جدی بود ولی خودش ترکم کرد دیگه دوسم نداشت خیلی‌سرد شده بود (((: ب قول خودش برا کارش ک میخاس بره سپاه رفت ولم کرد 

خانواده هامون درجریان بودن 

الان سه ماهه میشه (: ینی دلش تنگ میشه اصن ؟؟؟

حتی خدافظی نکرد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کسی ک انقد بیشعوره بدون خدافظی گورشو‌گم میکنه بره گم شه. حیف دلت نیس تنگ اون شه اخه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

ببخشید ولی اگه واقعا دوستت داشت ، ازت خواستگاری میکرد حداقل

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

یعنی بعداز سه ماهم ادم دلتنگ میشه😢تازه یه روزه جداشدم درد سرم نمیوفته مثل مرغ سر کنده شدم

فکر کن قهوه بنوشی ته فالت باشد🥀بعد از این دیدن او فرض محالت باشد🥀از خدا ساده بپرسی که تو اصلا هستی🥀گریه ات باعث تکرار سوالت باشد🥀چمدان پر بکنی خاطره ها را ببری🥀عکسهایش همه ی عمر وبالت باشد🥀روز و شب قصه ببافی که تو را می خواهد🥀باز پیچیده ترین شکل خیالت باشد🥀توی تنهایی خود فکر مسکن باشی🥀قرص اعصاب فقط چاره ی حالت باشد🥀ای که از کوچه معشوقه ما می گذری🥀قسمت ما نشد این عشق حلالت باشد🥀🖤

ما که از دلش خبر نداریمولی کارش بهانه بودمطمئنی‌خانوادش خبر داشتن؟ اگه خودش زبونی فقط گفت پس الکی‌ ی ...

نه خانوادش درجریان بودن 

این سپاه رو هم سااال دیگه میخاد بره

2790
2778
2791
2779
2792