از دور دل می بره شغل معلمی ولی واقعا فرسوده می کنه آدمو
خسته نباشی،حسابی خداقوت
دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
اره اون هفته رفتم سر یه کلاس دوم که براشون نماز و باز کنم و یادشون بدم باورت میشه اصلن نتونستم ساکتش ...
چنسالتونه؟ ازطریق ازمونای اموزش پرورش معلم شدین؟
یا دانشگاه..
دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
من ۳۰سالمه، دوتابچه دارم، دلم میخاد دی ازمون بدم ولی میترسم نتونم از پسش بربیام🥲
اگه میتونی ،میشه بگی متاهلی ؟ بچه داری یا ن؟من ۳۰سالمه، دوتابچه دارم، دلم میخاد دی ازمون بدم ولی میت ...
من دوتا بچه دارم دختر کوچیکم سه سالشه و به سختی میذاشتم بخونم شبا میخوندم تقریبا دوماه خوندم روزی دوساعت....برا قبولی فقط باید بخونی با دقت چون رقابت هر سال شدیدتر میشه
من دوتا بچه دارم دختر کوچیکم سه سالشه و به سختی میذاشتم بخونم شبا میخوندم تقریبا دوماه خوندم روزی دو ...
انشالله سالم باشن
موفق باشی عزیزم