2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا معلمی که خوبه دوسش نداری ؟

از بچه های ابتدایی خسته شدم

به هیچ صراطی مستقیم نیستن 

سالهای پیش بهتر بودن الان دیگه به بی تفاوتی مطلق رسیدن ادم کنارشون اذیت میشه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
از بچه های ابتدایی خسته شدمبه هیچ صراطی مستقیم نیستن سالهای پیش بهتر بودن الان دیگه به بی تفاوتی مطل ...

اجرت پیش خدا محفوظه با عشق بهش نگاه کن ....ولی در کل مشکل اینجای که تعداد دانش آموزان هر کلاس زیاده و معلم واقعا خسته میشه .

اجرت پیش خدا محفوظه با عشق بهش نگاه کن ....ولی در کل مشکل اینجای که تعداد دانش آموزان هر کلاس زیاده ...

اره مشکل بزرگیه تعدادشون خیلی زیاده 

اره مشکل بزرگیه تعدادشون خیلی زیاده

اره اون هفته رفتم سر یه کلاس دوم که براشون نماز و باز کنم و یادشون بدم باورت میشه اصلن نتونستم ساکتشون کنم خیلی حوصله میخواد...من سال اوله که معلم شدم البته من پرورشی هستم.

اره اون هفته رفتم سر یه کلاس دوم که براشون نماز و باز کنم و یادشون بدم باورت میشه اصلن نتونستم ساکتش ...

خدا بهت توان بده تا ۲۹ سال بعدی رو بگذرونی

من که آخرای کارم اما معلمی آزار دهنده اس

البته پرورشی ها اوضاعشون خیلی بهتره

معلم ابتدایی

بنظر خوب میاد

چرا راضی نیستی؟

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍