2777
2789
تاوان هم داشته باشه تاوان گیرنده شما نیستیبسپار به خدا

ولی من دلم میخواد کسی که باعث بدبختیم شد رو با یه قرص خلاص کنم ...کاش جرات داشتم 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

خدایا توبه این چه کاریه قیز برو خداتم شکر کن سالمی دوست داشتی عین من نفس بکشی؟؟؟ای الله قیز توبه اله

هیه والله ناشکری میکنن

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من دلم میخواد کسی که باعث بدبختیم شد رو با یه قرص خلاص کنم ...کاش جرات داشتم

اینجوری بود سنگ رو سنگ بند نمیشه هرکسی از زاویه دید خودش و به نفع خودش ماجرارو میبینه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

صد رحمت به خر 

ما که از بيماري فراریم اون‌همش دنبالمون میدوعه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اره والا باید قدر سلامتی رو دونست بزرگترین نعمته مثل تاج پادشاهی می مونه

دقیقاا

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم