2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

170 بازدید | 29 پست

تو دوران نامزدیم، نه میزارن باهم بریم بیرون نه برم خونشون بعد سه ماه میخاد بیاد نامزدم از شدت دلتنگی، بابام میگه چرا میخاد بیاد شب بمونه، یعنی دیگه دارم روانی میشم از دستش ، میگه یک ماه دیگه عروسی کن برو

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂

واقعا خانواده ها چرااینجوری میکنن

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐😐😐 یا خدا بابات چن سالشه؟؟؟؟؟

من فردای نامزدی با نامزدم و خانوادش ۳ روز رفتیم مسافرت (صیغه محرمیت)

پنجشنبه هاام از ساعت ۵ میرفتم خونشون تا ۱۲ و نیم شب 

الانم ک عقدیم دیگ زیاد پیش همیم شباام میمونم

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

واقعا خیلی سختهههههههه اینجوری 

کاش یکی بود با بابات حرف میزد

اصلا دوران نامزدی برای شناخت هست

وگر ن چرا طرف نامزد بمونه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

از صبح دارم گریه میکنم مثلا دوران نامزدی میگن بهترین دورانه...

الهی چه سخت میگذره اینا هم خودتو ناراحت نکن

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

باکره نیستین؟

اون موقع بله بودم ۳ ماه هم نامزد بودیم

دقیقا ۳ ماه بعد عقد دیگ ...

دیگ نه!

😐😐😐😐😐😐 یا خدا بابات چن سالشه؟؟؟؟؟من فردای نامزدی با نامزدم و خانوادش ۳ روز رفتیم مسافرت (صیغه ...

۴۹سالشه

من نزاشتن صیغه بخونم گفتن مردم چی میگن

۴۹سالشهمن نزاشتن صیغه بخونم گفتن مردم چی میگن

اووووووووه جوونم هست ک

وای چ سخت گیر

کجا هستین؟

واقعا خیلی سختهههههههه اینجوری کاش یکی بود با بابات حرف میزداصلا دوران نامزدی برای شناخت هستوگر ن چر ...

تا جایی که میتونستم بش حرف زدم چون واقعا از اول کوتاه اومدم هیچی نمیگم ولی فقط بدتر شدن