2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

98 بازدید | 11 پست

خواستگار ندارم 29 سالمه و برادرمم نا امیده اونم 28 سالشه پدرم فوت شده مادرمم سنش بالاست ، کلی دشمن و حسود داریم دورو برمون، هیچ پسری هم از من خوشش نیامد اگر به کسی نزدیک شم پشتم حرف میزنن که این فلانه بیساله ... اما برای خواستگاری من و به چشم یک کیس نمیبینن ، تحصیل کردم ، دایی ها و عمو ک عمه های درست حسابی ندلرم عملا خاتواده درستی ندارم همشون دشمن و بیکلاس و بی سوادن ، همشهری هامونم به حاطر اینکه دایی و عموم معتاد و مشروب خور بودن ، ما رو هم مثله اونا بی سواد میبینن ، یک جوری بی احترامی میکنن که نکم براتون ، من خودم چهرم بد نیست اما یک دونه خواستگار هم نداشتم ، سرکار هم نمیتونم برم چون شهرمون کوچیکه همه همکارام مسخرم میکنن ، عملا با فوق لیسانس بی پول بی شوهر موندم ط خونه ... چی کار کنم بنظرتون؟؟ هر جا هم میرم اگر مردم شهربشناسنمم بیرونم میکنن یا کلا مسخره یا بیمحلی میکنن، بنظرتون چی کارکنم؟ خیلی دوست دارم برم سر زندگیم اما کسی من و لایق خودش ندید:\ حتی یک نفر! همش میگم کاش بمیرم راحت شم ...پسری هم به دلم نمینشینه ، از کسی خوشم نمیاد همش حس میکنم اینم مثله بقیه آدم هایی که قبلا تجربه داشتم که یا تهمت میزنن یا مسخره میکنن یا از دایی و عموم میکن ، یا من و هرگز انتخاب نخواهد کرد ، خیلی عصبی ام ، مردم شهر بدی دارم ، همسایه های بدی دارم فامیل ها بدتر از اون دارم ، شما باشید چی کار میکنی؟ داره سنم بالا میره چی کار کنم؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره میرن اما بشرطی که دختر پاکی بوده باشه و گذشتش پاک و صداقت داشته باشه

من گذشتم پاکه اما این مردم شهر پشتم الکی چرت و پرت گفتن :| اصلا نگم وقتی میشنوم خودم میمونم خدا ازشون نگذره، کلا دشمن زیاد داریم خیلی دروغ میکن پشتمون بنظرت چی کار کنم،؟

من گذشتم پاکه اما این مردم شهر پشتم الکی چرت و پرت گفتن :| اصلا نگم وقتی میشنوم خودم میمونم خدا ازشو ...

بیخیال باش 

این مردم اگه راه راستم بری پشتت حرف میزنم

اگه گذشتت پاکه پس حرف مردم نباید برات اهمیت داشته باشه 

مرد 

بیخیال باش این مردم اگه راه راستم بری پشتت حرف میزنماگه گذشتت پاکه پس حرف مردم نباید برات اهمیت داشت ...

الان چی کار کنم؟ بیخیال باشم که فایده نداره رو کیفیت زتدگیم تاثیر کذاشته کسی برام نیامده حتی یک نفر ، ط ک میگی هم خودم میرم خواستگاری همیچین دختری هم دوستام ، پس چرا هیچ مردی نیامد برام؟ ا ببین اگر کسی ازم خوشش بیاد اینا هم دست میشن برام میزنن چی کار کنم؟

الان چی کار کنم؟ بیخیال باشم که فایده نداره رو کیفیت زتدگیم تاثیر کذاشته کسی برام نیامده حتی یک نفر ...

الان من خودم تهران زندگی میکنم الان همه همین مشکل ازدواجو دارن پس تنها نیستی 

همه تو زندگیشون دشمن خونخواری مثل فامیل داشتن 

مرد 

الان من خودم تهران زندگی میکنم الان همه همین مشکل ازدواجو دارن پس تنها نیستی همه تو زندگیشون دشمن خو ...

بابا همه ازدواج کردن  همه دوروورم زن گرفتن شوهر کرد فلان فقط من موندم

بابا همه ازدواج کردن همه دوروورم زن گرفتن شوهر کرد فلان فقط من موندم

چون شهرتون کوچیکه  حالا من نمی‌دونم جریان 

چیه 

شایدم دنبال شاهزاده سوار بر اسبی و توقعت بالاست 

اگه دنبال این مورد میکردی باید صبر کنی و پنجاه پنجان

مرد