2777
2789
اولی با ادرار اول بوده و اول صبح؟یا دومی؟کدوم ادرارت غلیظ تر بوده احتمالا مثبته ولی با ادرار اول فرد ...

اولی باادراراول صبح ناشتا دومی ۱۰دیقه بعد با ادرار دوم 

طالب جنت شدم،نه محض نازونعمتش🌹آرزودارم ببینم آب مینوشدحسین🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولی باادراراول صبح ناشتا دومی ۱۰دیقه بعد با ادرار دوم

پس برا همینه که کمرنگ تر شده فردا یدونه بزن پرنگ بود برو ازمایش

ولی مثبته احتمال ۹۰ درصد مبارکه

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
مثبتن اولی نباشه دومی صدرصد هست مبارکههههههههه خوش خبر بیای حتما آزمایش دادی خبرم کن

خدا از دهنت بشنوه ،نمیدونه چیا گذشته بهمون فقط دعا کنید این معجزه خدا واقعی باشه

خدا از دهنت بشنوه ،نمیدونه چیا گذشته بهمون فقط دعا کنید این معجزه خدا واقعی باشه

انشالله هست شک نکن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

مگه ازاین مثبت ترهم داریم؟!!!!!! 😍

جانممممم،دردت بجونم از خوشحالی دارم پرواز میکنم،دعا کن تو ذوقمون نخوره

ای خدا یعنی راسته؟؟؟؟؟؟

به نظرم که درسته من باردار بودم منفی نشون میداد،اما میگن همون موقع حتی یه حاله کمرنگ هم درسته که منم سر دخترم تجربه کردم کمرنگ بود فرداش رفتم آزمایش مثبت شد ایشاالله که خیره دوست من❤ 

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
باور کن نترس منم باورم نمیشد تا اینکه الان ۸ ماهمه😂

الهی فداششششش جوجه کوچولورو خاله بخورههههه🥰😍😘😘😘😘

چرا اولی پر رنگترتراز دومیه هست؟؟؟

اولی ناشتا ادرار اولی دومی رو بازم ناشتا ۱۰ دیقه بعد با ادرار دوم

جانممممم،دردت بجونم از خوشحالی دارم پرواز میکنم،دعا کن تو ذوقمون نخوره

الهی به حق ابولفضل عباس که اشک شوقت جاری باشه  یاالله نا امیدش نکن

بعد چندوقت باردارشدیه 

https://daigo.ir/secret/41700181532

پس برا همینه که کمرنگ تر شده فردا یدونه بزن پرنگ بود برو ازمایشولی مثبته احتمال ۹۰ درصد مبارکه

خدا از دهنت بشنوه

فدات