2777
2789

صورتممم خیلی ورم کرده وحشتناک ورم کرده الان من چیکار کنم ورمش بخوابه؟؟ 

حالم اصلا خوب نیست خانوادم بهم هیچ اهمیتی نمیدن وقتی داداشم یه سرما خوردگی ساده میخوره کلی قربون صدقه و اینو بده بهش اونو بده به من میرسه هیچی حتا یه غذا هم ندادن بخورم از دیروز تا الان هیچی نخوردممم هیچییییی پریودم هستم همزمان اصلا اهمیت نمیدن فکر کنم صبح هم میخواستن بفرستنم مدرسه رفتم گرفتم خوابیدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کلا بعضی از خانوادهای ایرانی پسر دوستن ولی خب چرک خشکن بخور کم کم خوب میشی نگران نباش گلم

چرک خشک کن مثلا چه قرصی؟؟ 

من تو شرایط عادی عادت دارم کلا بهم اهمیت ندن ولی الان خیلی سخته شدم انگار اسکلت دهنمو باز میکنم خون میاد همش 

اصلا عین خیالشون نیست مامانم تا الان گرفته بود خوابیده بود بهش گفتم میشه غذا هرو گرمش کنی  اصلا اهمیت نداد 

همش به حرفم میارنن اصلا درک نمیکنن نمیتونم حرف بزنممم همش اذیتتت مهمونم میخوان دعوت کنن

چرک خشک کن کپسولی .حرف زیاد نزن غذا ی سفت هم نخور فقط ابکی یا بیسکوییت  رو بزن ب چایی بخور شیرینی جاتم نخور سوپ و اینا فقط بخور

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

چرک خشک کن مثلا چه قرصی؟؟ من تو شرایط عادی عادت دارم کلا بهم اهمیت ندن ولی الان خیلی سخته شدم انگار ...

میدونم دقیقا منم شرایط تورو دارم عزیزدلم البته من مامانم فوت شده ولی جراحی کردم کرونا گرفتم خیلی چیزای دیگ اما واسه کسی مهم نبود دکتر بهت دارو نداده؟ باید چرک خشکن میداد 

میدونم دقیقا منم شرایط تورو دارم عزیزدلم البته من مامانم فوت شده ولی جراحی کردم کرونا گرفتم خیلی چیز ...

اخییی....

من مامانم تو این شرایط همش بهم میگه حقته عذاب بکشی درد بکشی بمیری بعضی اوقات اهمیت میدم بعضی اوقاتم نمیدم دیگه عادی شده برام 

گناه من خوب بودنمه .....

من هیچ کاری نکردم .....

اینکه تو روش هیچی نمیگم مثل یه گناه میمونه دیگه واسم

بابام بهم اهمیت میده تا یه حدی ولی چون سرکاره همش دیگه نیست پیش من اون همش کارای منو می‌کنه از بچگیم تا الان کل بار خانوادمون افتاده رو دوش پدرم 

اخییی....من مامانم تو این شرایط همش بهم میگه حقته عذاب بکشی درد بکشی بمیری بعضی اوقات اهمیت میدم بعض ...

الهی خدا باباتو حفظ کنه عزیزدلم ولی بیشتر مادرای ایرانی عاشق پدرشونن پدرا عاشق دخترشون اشکال نداره عزیزدلم توم دانشگاتو بری ازدواج کنی انوقت مامانت  قدرتو میدونه مادرا یا پدرا هرچیم بگن تو دلشون چیزی نیست من چندسال مریض شدم تنها کسی ک هوامو داشت فقط بابام بود ن خواهر ن برادر حواست ب خودت باشه سعی کن رشد کنی عزیزم پیشرفت کنی  این حرفام درسته تو ذهنت می مونه اما بقول خودت عادی میشه اهمیت نده بخدا من با مامانم همش می‌جنگیدم سر چیزاس الکی اما از وقتی رفت داغونترینم درسته مامانت این حرفارو میزنه خدایی نکرده ی روز نباشه بخدا هیچکس بهت اهمیت نمیده غصه نخور عسلم همه چی درس میشه  بفکر خودت باش از خودت مراقبت کن فک کن تنها زندگی میکنی و مستقل شدی کم کم سوپ واسه خودت درست کن میکس کن بخور جوون بگیری ببخشید خیلی طولانی شد😑❤️

راستی جراحی کردی سعی کن چیزای خیلی داغ یا سرد اصلا نخوری اگ دکتر چرک خشکن داده بخور اگ نداده ب بابا ...

خیلی ممنونم چرک خشک کن داد غذامم رعایت کردم دارم خوب میشم کم کم

منم جراحی کردم یکم ورم داشت گفت یه زره چای کیسه ای بزار روش خوب میشع

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

ببین ورمش کاملا طبیعیه 

منم جراحی کردم تا یک هفته کل صورتم از ورم یِ وَر شده بود طبیعیه چون کل استخون جمجمه تحت فشار بود بابت اون جراحی

تا میتونی خودت رو تقویت کن و مایعات بخور، من دلم لک زده بود برای غذا چون ی هفته فقط مایعات خوردم و بعد چند روز تونستم کوکو سیب زمینی بخورم انقدر بهم چشبید چون بوی سرخ کردنی خیلی خوبی داشت

به شدت آب نمک توو دهنت بچرخون اینطوری زحمات زودتر خوب میشه  اگر فک پایین هست حتی ممکنه زیر فکت کبود بشه اما ی هفته تحمل کنی تمومه