2777
2789
عنوان

فتنه جاری 😤

224 بازدید | 8 پست

ما از شهرستان برمی گشتیم ، کلید محل کار شوهرم دست باباش بود . باباش اینا هم خونه داداشش مهمونی بودن و ما مجبور شدیم رفتیم دم خونه برادرش که کلید بگیریم . جاری و برادرشوهر اومدن پایین و اصرار وحشتناک که بیاین بریم بالا . ما بشدت خسته و عرقی بودیم و شوهرم الکی گفت کار دارم و اینا . دایی اینا شوهرمم خونه جاری بودن و جاری مدام اصرار میکرد که بیاین بالا همه هستن و کیک درست کردم و .... ما هم تشکر کردیم و گفتیم یه وقت دیگه .حالا نمی‌دونم رفته پشت سرم چی گفته که پدرشوهرم فرداش به من گفت بیشتر با فامیلا بگرد و .... 

من درونگرام و واقعا علاقه ای به رفت و آمد اینجوری ندارم.شوهرمم همینطور . مجردیش هم با اینا رفت آمد نداشته ولی جاری جان گویا بشدت برونگراست و لذت می بره از دعوت و مهمونی و ....

من نجوشم و خب باید بپذیره تفاوت ها رو 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

شاید اون بنده خدا نگفته

این اسمش قضاوته

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو ب قدر نیاز معاشرتمو میکنمچرا میخوان همه شبیه هم باشنشاید یکی حوصله فامیلو نداره

من با فامیل خودمم رفت و آمد ندارم چه برسه فامیل شوهر

من با فامیل خودمم رفت و آمد ندارم چه برسه فامیل شوهر

ولی به نظرم با اون همه اصراری که کردن واقعا دلشون میخواسته شماهم توی جمعشون باشین حالا چه اشکالی داشت نیم ساعت میرفتین پیششون بلخره پدرومادراهم دوس دارن با بچه هاشون توی جمع های فامیلی کنارهم باشن

ولی به نظرم با اون همه اصراری که کردن واقعا دلشون میخواسته شماهم توی جمعشون باشین حالا چه اشکالی داش ...

من مشکلی نداشتم ولی هم خیلی وضعیت لباسامون بد بود هم شوهرم دلش نمی‌خواست و با برادرش میونه خوبی نداره