2777
2789
عنوان

بچه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم ۲۳سالشه منم ۱۹ خیلیم کوچولییم همش مسخرمون میکنن

عزیزم شما به خانم بالغی شوهر داری.بچه داری چطور از پس بچه مردم برنمیایی.با اقتدار ودرعین حال بدون بی ادبی برخورد کن.بگو اجازه نداری بچم راببری محکم وقاطع اون روی سگیت راکمی نشون بده🥴🥴

توخفا یه کتک حسابی بهش بزن ،بعد اگه گفتن چرا زدیش بگو من که نزدمش از دستش گرفتم چون داشت بچم رو مینداخت ،دستش رو گرفتم گفتم کار خطرناک نکن ،چند بار این کار رو انجام بده ،همچین بزنش که دیگه از سایت هم بترسه 

عزیزم شما به خانم بالغی شوهر داری.بچه داری چطور از پس بچه مردم برنمیایی.با اقتدار ودرعین حال بدون بی ...

وقتی مامانشو میبینه خیلی بی ادبتر میشه مثلا میگه مامان زن عمو بامن بدرفتاری کرد مامانشم میگه عیب نداره زن عموتم مث تو بچس منم هیچی نمیگم حرسم میگیره 

وقتی مامانشو میبینه خیلی بی ادبتر میشه مثلا میگه مامان زن عمو بامن بدرفتاری کرد مامانشم میگه عیب ندا ...

باید یه جوابی برایاین حرفش پیداکنی مثلا بگو من بچم ولی بلدم بچم را خوب تربیت میکنم

وقتی مامانشو میبینه خیلی بی ادبتر میشه مثلا میگه مامان زن عمو بامن بدرفتاری کرد مامانشم میگه عیب ندا ...

یعنی واقعا همچین حرفی  میزنه وشما فقط سکوت میکنین؟

عزیزم وقتی شما خودت واسه خودش ارزش قائل نیستی از جاری و یه بچه ۸ساله بی ادب چه توقعی داری؟

خجالت میشکم بخدا منم ازاون سلیطه ترم

خجالت نداره این بچه هایی که مامان شون تربیت نکرده رو باید خودت ادب کنی، من دو تا بچه دارم اگه ببنیم یکی رو بزنن شدیدا برخورد می کنم یا مهمونی میرم بخدا همش دنبال شونم، برعکس خواهرشوهرم به شدت تنبله حتی آب هم بخواد از دیگران می خواد براش بیارن، اصلا چیزی به اسم تربیت بچه نمی دونه بچه هاش بی تربیت و خرابکارن، میان خونه ام ببینیم شلوغ می کنم سرشون داد می کشم اصلا هم خجالت نمی کشم بچه شون رو تربیت کنن تا دعواشون نکنم