2777
2789

ماشین ندارم پول هم وام گرفتم درحد500تومن بنظرخودم اینکه طلابگیرم چون هیچ س اندازوطلایی ندارم 

وسال دیگه احتمالایاوام جدیدبردارم یامقداری طلابفروشم ویه ماشین بخرم 

یاواموبگیرم یه ماشین توشرکت سایپامثلاساینایاکوییک ثبت نام کنم بقیه روطلابخرم؟؟

ماشین بخر هرچی هم اضافه موند باهاش طلا بگیر

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من ماشین خریدم پشیمونماهن پاره ای بیش نیستحالا امسال صفرهاز سال بعدی باید پول بیمه و هزار کوفت ...

آخه طلا بجز پس انداز استفاده دیگه ای نداره

یکی مثل من فقط میخرم همون لحظه میذارم تو کارتونش بر میدارم

ولی ماشین واقعا کاربردیه و هرروز ازش استفاده میکنی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من هم موندم بین ماشین و طلا

اما فکر می‌کنم طلا بیشتر رشد کنه برات ، ماشین استهلاک داره،خدای نکرده با هر ضربه از قیمتش میفته ولی طلا همچنان پابرجاست 

از این طرف نیاز به ماشین هم همیشه پابرجاست لامصب🫠

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
آخه طلا بجز پس انداز استفاده دیگه ای ندارهیکی مثل من فقط میخرم همون لحظه میذارم تو کارتونش بر میدارم ...

میخوام دوسال دیگه خونم وعوض کنم اصلاخونمودوست ندارم

نوع ماشین رو نمیدونم چی انتخاب میکنی

ولی واقعا ماشین واجبه،اصلا مثل پای ادمه

من بودم حتما ماشین میخریدم

اول ادم برای رفاه خودش خونه و ماشین بگیره بعد طلا

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
آخه طلا بجز پس انداز استفاده دیگه ای ندارهیکی مثل من فقط میخرم همون لحظه میذارم تو کارتونش بر میدارم ...

بله درسته

برای من که اینجا غریبم و جایی ندارم برم 

و شهری که توش زندگی میکنم هواش خوب‌نییس

ماشین بدرد نخورد

همون یه ماشین همسرم زیادمونم بود

من سکه میخرم طلا نمیخرم به امید اینکه بتونم در یک شهر خوش‌اب و‌هوا یک‌ویلا بخرم

2790
2778
2791
2779
2792