2777
2789
عنوان

اولین باره خواب پدرمو دیدم

197 بازدید | 9 پست

برای اولین بار تو زندگیم خواب بابامو دیدم

بعد از ۲۹سال

اونم نه چهره 

فقط صداشو

بهم زنگ زد گفت من زنده هستم و شنبه میام پیشتون

بیدار شدم خیلی دلم شکست 

الان۳۱سالمه هنوز منتظرم بابام زنده باشه برگرده پیشمون

خدایا این چه سرنوشتی بود

خودم بی گناه مجازات شدم پدر مادرم دوسالگی مردن

الان بچم بی گناه مجازات میشه تو سه سالگی بی پدر میشه با طلاق و خیانت باباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بیامرزدشمنم جدیدا خواب دیدم زنگ زده میگه زنده اممیخوام بیام نمیدونم تعبیرش چیه

من اصلا حتی قیافشو نمی‌دونم چطور بوده بعد این همه سال چرا باید خواب صداشو از پشت گوشی ببینم 

منم ۳۰ ساله پدرم فوت شده   بعد سی سال قمری روح وارد جایگاه خاصش در برزخ میشه یعنی حق الله تموم میشه و در اون جایگاه منتظر قیامت و حق الناس میمونه   نمیگم عذاب تموم میشه اما انگار وارد دوره بعدی میشن و تکلیفشون روشن میشه   احتمالا پدرت خبر این اتفاقو بهت داده   تو این مرحله قدرت روح بالاتر میره اما متاسفانه از دنیا دورتر میشه    تو این سی سال مرحله به مرحله با پدرم زندگی کردم  منم بعد سی سال هنوز مثل روز اول دلتنگشم   شما فرصت شناخت پدرتو نداشتی به خاطر همین در ذهنت ازش فرشته ساختی و همین بهترین بودن داغشو بزرگتر میکنه    متاسفانه یا خوشبختانه پدر من بهترین پدر دنیا بود همیشه به من احترام می‌گذاشت همه چی برام فراهم بود حتی ی داد سرم نزد تو شهرمون به مردی و مردانگی و درستکاری مشهور بود شجاعت و انسانیت و پاک چشمیش بماند   هنوز جایی میرم که میدونن من دختر کی هستم پیر مردا به احترام پدرم جلو پام بلند میشن و میگن پدر شما مرد بود و همین خوبیها داغشو بزرگتر میکنه    شاید فقط من میتونم درک کنم چه حسی به نبودن پدرت داری   

منم ۳۰ ساله پدرم فوت شده بعد سی سال قمری روح وارد جایگاه خاصش در برزخ میشه یعنی حق الله تموم میشه ...

ن والا پدر من قاتل بود

ننگ و بدبختی ب جا گذاشت برامون 

مادرم کشت داییم کشت بعدم خودشو کشت

الآنم اولین باره خواب اینجوری دیدم

شاید منظورش اینه ک من حواسم بهت هست

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

پس چرا منتظری زنده باشه بیاد پیشت؟؟ طوری گفتی فکر کردم عاشقشی     به هر حال پدرت واردمرحله بعدی شده که دستش باز تره راحت تر میتونه به دیدنت بیاد  اون روز که گفته میاد حتما میاد براش غذایی که دوست داری درست کن بخور و فاتحه بده احتمالا حسش کنی شبیه ی نسیم یا حس کنی یکی هست یا داره نگاهت میکنه    مهم نیست اطرافیان چه گفتن فقط اینو بدون قاتلها اونطور که فکر کنیم منفور نیستن و مقتولها هم همیشه صد درصد بی گناه نیستن   اونها هر کی بودن و هر چی بوده حساب پدر دختری و مادر دختری شما جداست  پدرتو بدون فکر کردن به کارش دوست داشته باش مادرتم بدون فکر کردن به دلیل مرگش      همیشه میگم من پدر دارم فقط پدر من جسم نیست روح شده      رابطه خودت و همسرت رو ببین  همسرت با همه بدی هاش اگه اون چند مورد رفتارو نداشت تو میتونستی عاشقانه کنارش بمونی یا گاهی خودت میگی کاش اینو نمیگفتم کاش اینکارو نمیکردم و..... نه تو ۱۰۰ درصد خوبی نه همسرت ۱۰۰درصد بد      خوبیهای پدر مادر سهم بچه هاست  هم من هم تو بهترین پدر دنیا رو داشتیم و داریم فقط کافیه به سهم خودمون از پدرمون نگاه کنیم نه اینکه چکاره بوده چه کرده و...... پدرت بوده  عاقلانه یا احمقانه تو رو از پدر مادر زنده داشتن محروم کرده زجر بزرگی بوده اما شاید مجبور شده