2777
2789
عنوان

تروخدا بیایین استوری پسره

157 بازدید | 15 پست

گذاشته نمیشه عکسسس ه کاری کردم سایت خرابه 

بنویسم استوریشو ؟

عکس خودش رو گذاشته و روش نوشته چرا دستات همیشه سرده پسر ؟

بعد در ادامه اینو نوشته :

افرادی که دست و پاهایشان سرد است 

افرادی هستند که دچار اضطراب و افسردگی هستند 

که به این دلیل قلب روی پمپاژ خون به مغز متمرکز است 

افرادی که از این مشکل رنج میبرند 

مغز آنها در ارامش نیست 

بنابراین قلب پمپاژ خون به اندام هایی که اهمیت کناری دارند متوقف می‌کند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چرا اینو نوشته؟💔

نمیدونم .،..

میخوام اینو ریپلی کنم براش :

گرفتن دست  ترشح این هورمون در بدن را افزایش می دهد. افزایش این هورمون در بدن تاثیر مثبتی بر لذت ، کاهش اضطراب و استرس ، رفتارهای عاشقانه  و حس خوب نسبت به خود و ایجاد شادی و صمیمیت دارد .

اگر میخواهید سطح هورمون اکسی توسین در بدنتان همیشه بالا بماند و احساس خوبی داشته باشید و اعصابتان آرام باشد از ابراز محبت های جسمی مثل گرفتن دست یکدیگر ، نوازش کردن هم و در آغوش کشیدن یکدیگر دریغ نکنید. 

کورتیزول ، هورمون مسئول استرس و اضطراب است که به طور مستقیم و غیر مستقیم بر سلامت کلی بدن به خصوص سلامت قلب تاثیر گذار است. گرفتن دست یکدیگر و ایجاد تماس جسمی باعث کاهش احساس استرس و اضطراب  جسمی و ذهنی در هردوی شما خواهد شد و ترشح هورمون کورتیزول را کاهش خواهد داد و نگرانی کمتری را تجربه خواهید کرد. 

خوبه یا بده ؟😂

آشناییم یبار باهم رفتیم بیرون و هر از گاهی حرف میزنیم باهم ،..بفرستم بده ؟بعد اگ چیزی کفت بگم گفتم ب ...

چقد شوق و ذوق داری 

یاد مجردیای خودم افتادم 

بفرس اگه میخوای 

متنش قشنگه که 🦋

چقد شوق و ذوق داری یاد مجردیای خودم افتادم بفرس اگه میخوای متنش قشنگه که 🦋

🥲😂😂ازه ولی خب با هم نیستیم ک فقط آشناییم 

بنظرت بفرستم ؟

اگ مثلا مسخره کرد یا چیزی گفت ،بگم با کسی که دوسش داری یا «با هرکسی »امتحان کن خوب میشی 😂🤦🏻‍♀️