2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون دکتره دیگه باید پرنسس باشه ؟!

دوتا ظرف جا ب جا نکنه؟!

دکتره ک‌دکتره ب درک 

ایلان ماسک انقد خودشو نمیگیره😑

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

دکتر مگه غذا نمیخوره؟ دسشویی نمیره؟میخوام بدونم با ادمهای عادی متفاوته از نظر خصوصیات انسانی؟

نمیدونم واقعا چرا انقد ب نظر همه ادمای خاصین

پزشکی:))))سوال کنکوری داشتید و خب ب حد من راضی بودبد خوشحال مبشم کمکتون کنم:))))))

بله 

چه ربطی داره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

دکتر مگه غذا نمیخوره؟ دسشویی نمیره؟میخوام بدونم با ادمهای عادی متفاوته از نظر خصوصیات انسانی؟

نه منظورم اینه دکتری دیدین که خودشو نگیره؟ چون تو اکثر خانواده ها حا افتاده که دکتر انقدر باید بالا باشه که دست به سیاه و سفید نزنه

دوتا بودن یکیشون متخصص زنان هست شوهر خودشم جرات نداره مهمون دعوت کنه خونش . همه مهمونیهاش رستوران هست . یکی دیگه عمومی بود ولی خیلی خانم مهربون و مشخصی بود برعکس شوهر بی‌شعور بود

اره دیدم نه عادی بود حتی زمین کشاورزی هم داشتن آخر هفته می‌رفت کمک تازه طرف فوق تخصص داشت

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

2790
2823
2791
2779
2792