2777
2789

بچه ها من تازه دیپلم گرفتم و امسالو نشد برم دانشگاه به مامانم قبلا گفته بودم کار خوب واسم دیدی بگو برم سرکار. اینم به خالم گفته حالا این گذشت و من پریروز خواب بودم ساعت ده مامانم از خواب بیدارم کرد که موسسه فلان مربی مهد کم سن میخواد برو  واسه مصاحبه منتظرن، منم بدو بدو رفتم یکم حرف زدیم میگن برو سر کلاس بچه ها اومدن مونده بودم چیکار کنم هیچی بلد نبودم نه کتابی چیزی میگن برو سوره یاد بده مامانا ام سر کلاس اومدن نشستن واسه جلسه اول اونطور که باید نبودم طبیعیتا اصلا تجربه کاری ام تداشتم یهو بشم مربی اصن مونده بودم چی یاد بدم چن بار سوره کوثر خوندم گفتم تکرار کنین گفتم بشینین نقاشی بکشین و کمک شون کردم حالا اومدم بیرون مدیر میگه روز بعدی ببرشون با مامانا پارک رنگارو یادشون  بده من دوست ندارم برم اصن جلو مامانا معذبم از طرفی ام گفت کلاست با انرژی تر باشه و انقد یجوری شدم بهم حق بدین شما بودین جای من چجوری میبودین از خداب بیدارتون کنن بگن مربی شدی برو سرکلاس. حالا امروز میخوام بگم نریم پارک تو کلاس خوبه و مامانا نیان از طرفی چون میدونه کم سن و بی تجربه ام روم نمیشه بگم میخوام امروز بهشون کار دستی یاد بدم و یه شعر پاییزی نمیدونم چجوری برم سر کلاس با انرژی باشم و چجوری شروع کنم میشه راهنماییم کنیدددد لطفااااا

یجوری کلاس خلاقیته نه مهد یه موسسه معمولیه که شهریه خیلی کم گرفته از بچه ها نگید چرا تورو کردن مربی مهد..

به خودمم گفتن ساعتی ۵۰ تومن میدن

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یکم تو نت سرچ کن شعر دانلود کن براشون بذار نقاشی انگشتی یکم بازی های کودکانه سرچ کن

کردم یه شعر دانلود کردم همون سوره کوثر دانلود کردم و یه کاردستی ام یادگرفتم واسشون

ولی نمیدونم چجوری برم سلام و اینا رو چجوری شروع کنم که پر نشاط باشه مدیره خوشش بیاد و..

مامانا نباشن من رابطم با بچه ها خوبه باز

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ساعت اونجایی ؟

یک ساعت

اینکه بدون سابقه کار همچین فرصتی گیرت اومده رو غنیمت بدون

سعی کن حسابی خودت رو نشون بدی که هم برات سابقه بشه هم حقوقت رو بالاتر ببرن 

همه چی رو از گوگل دانلود کن

با بچه ها خوب رفتار کن

به جاش هم جدی باش که پرو نشن

اول اینکه میری سر کلاس یکم نرمش و بالا پایین پریدن و اینکارارو بکن نرمش تموم شد بگو حالا خدمونو بغل کنیم قربون خدمون بریم چه دختر خوبیم من /چه پسر خوبیم من اینطوری یاد میگیرن خدشونو دوس داشته باشن سعی کن هر روز اینکارو کنن بعد اینکار اگر سرحال بودن با بازی مطالب اموزشی رو بگو مثلا برا تشخیص رنگا اول بهشون بگو رنگارو بعد دوتا سبد بیار با توپ های رنگی بگو یه سبد رنگ سبزه یه سبد رنگ قرمز هر بار باید رنگ هر سبد رو بندازید توش اسم رنگو بلند بگید مثلا توپ قرمز بندازی و بلند بگی قرمز  بعد این بازی چون هم اموزشی یوده هم فعالیت داشتن یه استراحت کوچولو میتونی بعدش زنگ بعدیش سوره ی دیروز رو تمرین کن تا یادشون بمونه و یکم در مورد پاییز حرف بزن و اگر شد باهاشون کاردستی پاییزی درست کن مثلا براشون درخت پرینت بگیرن بده بهشون با برگ های طبیعی روش تزیین کنن 

ایشالا ک خیره

اینکه بدون سابقه کار همچین فرصتی گیرت اومده رو غنیمت بدونسعی کن حسابی خودت رو نشون بدی که هم برات سا ...

اره واقعا من دیروز جلو مامانا اصن انقد مهربون و شل بودم روم نمیشد بگم بشین بعضی از بچه ها واقعا روشون زیاده مثلا یکیشون اومده بود میگفت من کی با مامانم بیا خونتون گفتم هر موقع دوست داشتی بیا😅😅

کل هفته رو میری ؟

نه هفته سه روزه خداروشکر

اول اینکه میری سر کلاس یکم نرمش و بالا پایین پریدن و اینکارارو بکن نرمش تموم شد بگو حالا خدمونو بغل ...

قربونت بشم مرسی بابت حرفای قشنگت..🤍💋

فقط نرمشو نفهمیدم چجوری برم روم نمیشه😂😭

کردم یه شعر دانلود کردم همون سوره کوثر دانلود کردم و یه کاردستی ام یادگرفتم واسشونولی نمیدونم چجوری ...

اول ک میری سرکلاس بلند بگو سلاممممم بعد اگر جواب ندادن یه لحضه چهرتو ناراحت کن بگو عه انرژیا کجانننن دوباره سلامممم اونا بگن سلام بگو حالتون خوبه ؟ بگن بلههههه اگر دیدی بیشتر ۲ ۳ تاشون گفتن ننهههه بگو عه چرا قشنگای خاله بعد به حرفشون گوش بده ببین چی میگن و رفعش کن اگر مثلا گفتن خوابمونه بگو خب پس یه نرمش کنیم بعد بریم سراغ کارامون اینجا یه نرمش کوچولو بده بهشون بعد دوتا حرکت جنبشی مثل پروانه و قیچی 

ایشالا ک خیره

اول ک میری سرکلاس بلند بگو سلاممممم بعد اگر جواب ندادن یه لحضه چهرتو ناراحت کن بگو عه انرژیا کجانننن ...

عااییییی عالللیییی گفتگوی مرسیی🤩💖