2777
2789
عنوان

یه پلیس چقدر میتونه عوضی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 45 پست
اولا درست حرف بزنبعدشممشکل من فقط اون خونواده نجس شوهرم بود ک باهاشون یه خراب شده بودموقتی خونه جدا ...

ببخش عزیزم الان دیدم اشتباه شده .میخواستم بنویسم عقل ناقصشون .بازم شرمنده

یعنی نوشتما تا فاصله میزنم اشتباه می‌فرسته😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پلیس تنها اینجور نیست خدا نکنه دادگاه بری اونجا بدترن چیزهایی دیدم چندین سال که برگام ریخته گفتم اگ ...

اره بخدا.

قانون میدید شوهرم خونه نداره واسم عدم تمکین زده بود میگفتم کجا برم همونجا که خواهرشوهر و ننه باباش بودن

و ابجیش چقدر کتکم زده

میگفت اره برو باید بری🥲

خونه نمیگرفت هیچ وقت برنمیگشتم

مهریمو بخشیدم حق طلاق گرفتم ک دوباره اینجوری اسیر دادگاه و پلیسای بی همه چیز نشم

اولا درست حرف بزنبعدشممشکل من فقط اون خونواده نجس شوهرم بود ک باهاشون یه خراب شده بودموقتی خونه جدا ...

.

درسته .شما که حق داشتی .ان شالله بهترینها براتون رقم بخوره اون پلیس هم تو همین دنیا و بزودی تاوانشو پس بده و گیر آدم خائنی بخوره که بهش اعتماد کرده 

انشااللهبچم فقط ۸ماهش بود حییون میدید حالم چقدر بده بازم اینجوری میکردازخود شب تاهمین الان حس میکنم ...

قصد دفاع از اون آقا رو ندارما ولی شوهرت دلش واسه بچش نسوخت آلاخون والا خون بود؟چرا رشوه داده بود بعد دل یه آدم غریبه میخواستی بسوزه به نظرم بیشتر شوهرت مقصره

دعا کنید دلم آروم بگیره🙏

قصد دفاع از اون آقا رو ندارما ولی شوهرت دلش واسه بچش نسوخت آلاخون والا خون بود؟چرا رشوه داده بود بعد ...

شوهرم که اره به خودشم گفتم حتی یکروزم از عمرم مونده باشه ها

اون یروزم ازت متنفرم.هیچ وقت حلالت نمیکنم روزایی ک حروم منو بچه کردی حق ما بمونه گردنت 

اره بخدا.قانون میدید شوهرم خونه نداره واسم عدم تمکین زده بود میگفتم کجا برم همونجا که خواهرشوهر و نن ...

کار درستی کردی زنه با سه تا بچه کوچیکش اشکاش بند نمی میومد می‌گفت سه ساله یه سکه هم ندادین بهم قاضی می‌گفت برو دوباره شوهرتون بگیر من بهش تذکر بدم که سکه بده مهریه میگفتن کی داده کی گرفته واقعا درسته یعنی اگه خود مرد نده قاضی و...به جای اینکه از مرد بگیرن کمکش میکنن در بره از زیر بار مهریه 

شوهرم که اره به خودشم گفتم حتی یکروزم از عمرم مونده باشه هااون یروزم ازت متنفرم.هیچ وقت حلالت نمیکنم ...

حالا آروم باش عزیزم چه میشه کرد گذشته ها گذشته

دعا کنید دلم آروم بگیره🙏

رفیق شوهرت که نبوده لابد از همه باج میگیره و این بلا رو سر طرفشون میاره

حتی اگه رفیقش هم بوده و باج نگرفته لقمه به لقمه نونی که می بره خونه از گوشت سگ نجس تره

خدا به داد کسی برسه که اینجوری خیانت در امانت می کنه