2777
2789
عنوان

یه پلیس چقدر میتونه عوضی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 45 پست

ما شهر کوچیکیم فقط یه کلانتری هست

برا منم دو بار اومد هممونو زد بابای ۸۰ سالمو مادرمو خودمو 

توی پاسگاه مجبور بودن شکایتمونو بنویسن ، ولی هر دو بار زنگ زدیم نیومدن 

اصلا پیگیری نمیکردن 

حتی برا شکایتمون هم باید میومدن تحقیقات محلی، نیومدن

نگو پول داده به همشون 😒😒😒

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح زود نفرین نکنبسپر ب خدامگه خدا نداری؟؟؟ایشالله که خیره برات🤲🏻❤🤗

😔😔😔هعییی

اونقدر حرص خوردم نفسم بالا نمیاد همه اتفاقا بلاهایی ک سرم اومده دوباره از اول هی داره برام مرور میشه میگم الانکه خفه بشم

خاک برسرش بیشرف

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

درین که خائن بوده شکی نیست ولی شاید نیتش خیر بوده ،مثلا شوهرت می‌گفته میخوام زندگی کنم و ندارم بره و ...

ینی چه خیری میتونه باشه بچم فقط ۸ماهش بود لااقل اونو بهم میدادش داییم رفته بود التماس کرده بود به شوعرم بچه رو بازور ازشون گرفته بود😭😭

پلیس تنها اینجور نیست خدا نکنه دادگاه بری اونجا بدترن  چیزهایی دیدم چندین سال که برگام ریخته گفتم اگه بمیرم سعی کنم جدا نشم هنوز نمی دونی خیلی چیزا رو ...جامعه بدتره همه مردها همه جا پشت هم هستن اما زن ها متاسفانه از هم متنفرن برای هم میزنن وزندگی همدیگه رو خراب میکنن

ینی چه خیری میتونه باشه بچم فقط ۸ماهش بود لااقل اونو بهم میدادش داییم رفته بود التماس کرده بود به شو ...

همین که الان بازم برگشتین به زندگی .

با عقل ناقصتون فکر میکردن زودتر این اتفاق میافته

همه شون اینجوری نیستن.خاهرمن دیروز با پلیس رفته برای جلب شوهرش. پلیسه اینقد طرف خاهرمو گرفته و ب شوه ...

اره 

توی هر قشری خوب و بد هست 

برا منم یکیشون که بعدا اومد طرف من و خونواده مو گرفت

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

منم با برخورد با دوتاشون از همه پلیسا متنفر شدم عوق

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
همین که الان بازم برگشتین به زندگی .با عقل ناقصتون فکر میکردن زودتر این اتفاق میافته

اولا درست حرف بزن

بعدشم

مشکل من فقط اون خونواده نجس شوهرم بود ک باهاشون یه خراب شده بودم

وقتی خونه جدا خرید با وسایل باید برمیگشتم ک جیگر اون خواهرشوهر وپدرشهر عفریتم بسوزه