2777
2789

دوستان جدید شخصی در دیوار داره اشخاص برای  بسته بندی. دعوت می‌کنه به روبیکا.  اما به نظرم این کلاهبرداری هر چند گفته که این کار هم حضوریو میتوان و هم  در منزل انجام  بدید .آخه کدام کاری برای ثبت نام باید ۱۷۸هراز توان یا ۱۷۹ هزار تومان واریز کنه.  میگن اول این واریز میکنی و بعد پولتو بهت بر میگردونیم .  اسم چند شهر گفته اما به نظر اصلا قابل اعتماد نیست و متاسفانه خیلیها شرکت کردن. 

این شخص حتی عکس  از شماره تلفن گذاشته با کلیپی چطور مطمین بشینم و اطلاع بدیم به پلیس فتا و اسم کاربریش گذاشته نیروی کار.

دوستان الان خیلی ها میرن عکس شماره. و ادرس از گوگل و هرجای دیگه میارن   و کلیپی میارن تا  بتونند اعتمادتون جلب کنند.  فریب نخورید این کلاهبرداری است. 

از من گفتن بود. که فریب نخورید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به یکیشون پیام دادم میگفت باید بین ۷۰۰ تا ۱ تومن برامون واریز کنی به عنوان ضمانت  محصولاتی که دستتون میدیم بعدادچ با اولین واریزی اون پول و بهتون برمیگردونیم

میای جمعی واسه نابودی خائنین کشور دعا کنیم؟ بزن رو لینک و فقط ۱ آیه بخون و سهیم شو https://khatmnoor.ir/khatm/13451

من به یکیشون پیام دادم میگفت باید بین ۷۰۰ تا ۱ تومن برامون واریز کنی به عنوان ضمانت محصولاتی که دست ...

خوب بهش می گفتی  وقتی کاری گفته فقط در سه شهر که گفته وجود داره هم حضوری و هم غیر حضوری چرا این  اگهیشو در اکثریت شهرهای دیوار نشر داده . قضیه بو داره و مشکوکه‌ از من گفتن بود.  آنهایی که  در اون سه شهر هستند برن حضوری اگه صحت داره هم انجام کار انجام بدن وقتی حضوری است دیگه بهونه پول واریز کردم برای چیه.  در غیر اینصورت هرگز اعتماد نکنید. والله من خیلی ها می بینم حتی با حضوری در شهرشون   کلاهبرداری صورت گرفته و فریب خوردن 

یجا هم کار بسته بندی تبلیغ میکنه،ماهی ۴۰میلیون.

فقط ۱۲۰نفر میخواد.بعد یکسال هنوز تکمیل نشده با این حقوق🤣

خب اگه تو راست میگفتی،اینهمه کارگر روز مزد یا بیکار،تا الان صد تا ازین ۱۲۰نفره‌ها باید تکمیل میکردی😂

فقط کلاهبرداریه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆