2789
عنوان

خدایاشکرت

48 بازدید | 15 پست

بیاید همینجا برای تمام نعمت هایی که خدای مهربون بهمون داده و ما ندیدیم یا ناشکری کردیم،خداروشکر کنیم🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲🌹🌹🌹🌹🌹

من وارد چله ترک غیبت شدم.خدایا شکرت .میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

خدایاشکرت برای هر نعمتی که بهمون دادی و ما ندیدیم یا شکرش رو به جا نیاوردیم

من وارد چله ترک غیبت شدم.خدایا شکرت .میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بارالها برای نعمت سلامتی که به خودم و خانوادم و عزیزانم دادی شکرت

خدایاشکرت برای چشمهام که میبینه،برای گوشهام که میشنوه،برای حس لامسه ام،برای قدرت بویایی ام،برای پاهای سالمم برای دستای سالمم شکرت

خدایاشکرت برای سلامتی کامل همسرم،پدرومادرم خواهرم،برادرانم و برادر زاده ام

خداجونم شکرت برای رزق و روزی فراوونی که از زمین و آسمون برامون میباره🙏🙏🙏🌹🌹🌹

خدایاشکرت برای سلامتی تک تک اعضای بدن همسرم🙏

الهی شکرررت برای سلامتی سلول به سلول همسرم🙏

خدایاشکرت برای سلامتی کامل جسمی و روحی همسرم🌹

خداوندا سکرت برای سلامتی کامل داداشام،برای سلامتی کامل جسمی و روحیشون،خدایاشکرت برای سلامتی کامل اعضای بدنشون🙏🙏🙏🌹🌹🌹

خدایاشکرت شکمشون کوچیک شده و سلامتی کامل معده و روده و کبد و کلیه و قلب و....دارن الهی شکرت

خدایا شکرت مادر عزیزم سلامتی کامل جسمی و روحی دارره🙏🙏🙏🌹🌹

خدایاشکرت سلول به سلول بدن مادرم سالمه🙏🙏🌹🙏

خدایا شکرت قلب و کلیه و کبد و معده و روده و پانکراس و....بدن مادرم سالمه🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خدای مهربانم شکرت که مادرم کاملاسالم و سلامت و سرحال و خوشحاله و دنیا به کامشه و رزق و روزی فراوون براش از همه جا میباررررره الهی شکرررررررت🙏🙏🌹🌹

خدای مهربانم شکرت پدرم کاملا سالم و سرحال شده،الهی شکرت که سلامتی کامل جسمی و روحی داره 🙏🙏🌹🌹

خداجونم شکرت که تک تک سلولهای بدن پدرم سالمه🙏

خدایاشکرت  پدرم سرحال شده و داره چاق میشه،شکرت پدرم خوشحاله

الهی شکرت دنیا به کام پدرمه

شکرت پدرم رزق و روزیشون خیلی زیاد شده..

الهی شکرت پدرم عزت و آبرو داره

خداجونم شکرت داداش امیرم سلامتی کامل جسمی و روحی داره🙏🙏🌹🌹

الهی شکرت تک تک سلولهای بدنش سالمه و به درستی کار میکنن🙏🙏

خدایاشکرت موهاش داره پرپشت و مشکی میشه🙏🌹

الهی شکرت تمام اعضای بدنش به درستی کار میکنن🌹🙏

خداجونم شکرت رزق و روزی داداشم فراوونه و از راه بی گمون میرسه.خدایا شکرت سربازیشو راحت تموم میکنه و دنیا به کامشه🙏🙏🌹

خدای مهربانم شکرت داداش علی سلامت جسمی و روحی کامل داره

الهی شکرت سلول به سلول بدنش سالم کار میکنه🙏🙏🌹🌹

خداجونم شکرت علی سالم و سرحال و سلامت و خوشحال و ثروتمنده وتمام درهای خوشبختی براش باز شده🙏🙏🌹🌹

خدایاشکرت رزق و روزی فراوون براش از همه جا میاد 🙏🌹🙏🌹