2777
2789
عنوان

حاملگی جاری کوچک

1722 بازدید | 19 پست

سلام خیلی حس بدی دارم .اصلا حسود نیستم ولی نمیدونم چرا انقد حساس شدم.جاری کوچکم ۸ماه ازدواج کرده الان ۷ماه بارداره.من دوساله ازدواج کردم ۳ماه دارم اقدام میکنم نمیگیره😭😭😔😔

❣️ یک دقیقه مطالعه

یکی توی بیست و سه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره،

اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره!

یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه،

اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه!

یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه،

اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی عمر میکنه!

تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی میکنی پس آرام باش،از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگران مقایسه نکن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر سوال و نگاه دیگرانه عزیزم وگرنه غی،از جاریت هزارها نفر دیگه م اونحور باردارن ...درکت میکنم سخته از زیر نگاه ها ی بعضی بیسواد و عقده ای فرار کردن و جواب دادن 😢

بخودت مسلط باش فقط زاییدن که مهم نیست عزیزم تا وقتی بچه دار میشی کلی کتاب در مورد بچه داری  بخون عادتهای بدت رو ترک کن من این کارو کردم

تا یک سال وقت داری برای باردار شدن مخصوصا اگه زیر سی سال داری بدن ها متفاوت هست و هر ماه 25 درصد شانس باروری هست بعضی بدن ها زود میگیره بعضی ها دیر نگران نباش استرس خودش بارداری به تعویق میندازه زندگی عادی ات بکن بسپار به خدا 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بعد عزیزم همین جاری شما انشالله که بچه اش سالم بغل کنه ولی بنده خدا میدونی الان چقدر استرس داره تا بچه اش بغل کنه همه ما به نوعی درگیر هستیم گلم 

منم جاریم دومیش رو بارداره بعد3ماه  حامله شدالان3ماهشه منم 1سالو 10ماهه اقدامم

عیزانم به خدا باردار شدن کار شاقی نیست گلم باید ان زمانش برسه زمانش را هم خدا میداند تلاش بکنید پیگیری بکنید بسپارید به خود خدا مهم چند تا بچه نیست به خدا مهم کیفیت بچه داری هست عزیزم 

عیزانم به خدا باردار شدن کار شاقی نیست گلم باید ان زمانش برسه زمانش را هم خدا میداند تلاش بکنید پیگی ...

درسته عزیزم من ک سپردم دست خدا ان شاءالله زود ب حاجتم برسم من وهمه ی منتظرا😍

💞خدایا عاشقتم💞

اگه بیخیال باشید و ریلکس خیلی بهتر جواب میگیرید این جدی میگم عزیزانم در هر صورت تلاش بکنید نا امید نشید همین با اجازه من میرم

درسته عزیزم من ک سپردم دست خدا ان شاءالله زود ب حاجتم برسم من وهمه ی منتظرا😍

امین عزیزم