2821
2789
عنوان

میشه بیاید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 72 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره چون واقعا داشت برام اتفاق میوفتاد تو تاپیکم هست تا چند ماه تا صبح نفس هاشو چک میکردم همش از خواب می‌پریدم و دستشو میگرفتم ببینم داغه نبض داره؟خلاصه هنوزم به اون روز فکر میکنم ولی سریع بعدش آیت الکرسی و حمد و ...میخونم براش 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

شماهم مث منید

ب شدت😔

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

ترس از دست دادن و تنها بودن خیلی وحشتناکه

اکثرا بی اختیار یاد این جورادچیزا رو میکنم و گریم میگیرع

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

آره چون واقعا داشت برام اتفاق میوفتاد تو تاپیکم هست تا چند ماه تا صبح نفس هاشو چک میکردم همش از خواب ...

بمیرم الهی رفتم خوندم خیلی ناراحت شدم ایشالا ک دیگ اون اتفاق تلخ هیچوقت تکرار نمیشه نگران نباشید

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔

منم همینتوریم تازه گریه هم میکردم

اول اینکه سعی کن حتمابری یه مشاوره مؤمن ومتدین

دوماتوکلتوبه خدابیشترکن قبل خواب سوره حمدوتوحیدروبخون حدیث کسایادعای توسل روبخون حتما

منکه تأویرشودیدم 

راستی عرق اسطوخدوس هم 4ساعت قبل خوابت بخوریه استکان آرامش اعصاب خوبیه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خیلی باورش سخته ولی یه وقتا میگم کاش نبودم اینقدر استرس و اضطراب اطرافیان و بیماری هارو نداشتم

اره واقعا تهش مرگه این همه استرس میکشیم 

خیلی باورش سخته ولی یه وقتا میگم کاش نبودم اینقدر استرس و اضطراب اطرافیان و بیماری هارو نداشتم

کاش حداقل مریضی و مرگ ناگهانی نبود همه تا یه سن سالم و بدون غصه زندگی میکردن