2777
2789
عنوان

میشه بیاید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره چون واقعا داشت برام اتفاق میوفتاد تو تاپیکم هست تا چند ماه تا صبح نفس هاشو چک میکردم همش از خواب می‌پریدم و دستشو میگرفتم ببینم داغه نبض داره؟خلاصه هنوزم به اون روز فکر میکنم ولی سریع بعدش آیت الکرسی و حمد و ...میخونم براش 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

شماهم مث منید

ب شدت😔

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. نمیدانم پس ازمرگم چه خواهدشد، نمیخواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهدساخت؟ ولی بسیار مشتاقم که ازخاک گلویم سوتکی سازد بدست کودکی گستاخ وبازیگوش، و او یکریز و پی در پی دم گرم و چموشش را در گلویم سخت بفشارد، و خواب خفتگان خفته را آشفته ترسازد، بدین سان بشکندهردم سکوت مرگبارم را

ترس از دست دادن و تنها بودن خیلی وحشتناکه

اکثرا بی اختیار یاد این جورادچیزا رو میکنم و گریم میگیرع

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. نمیدانم پس ازمرگم چه خواهدشد، نمیخواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهدساخت؟ ولی بسیار مشتاقم که ازخاک گلویم سوتکی سازد بدست کودکی گستاخ وبازیگوش، و او یکریز و پی در پی دم گرم و چموشش را در گلویم سخت بفشارد، و خواب خفتگان خفته را آشفته ترسازد، بدین سان بشکندهردم سکوت مرگبارم را

آره چون واقعا داشت برام اتفاق میوفتاد تو تاپیکم هست تا چند ماه تا صبح نفس هاشو چک میکردم همش از خواب ...

بمیرم الهی رفتم خوندم خیلی ناراحت شدم ایشالا ک دیگ اون اتفاق تلخ هیچوقت تکرار نمیشه نگران نباشید

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔

منم همینتوریم تازه گریه هم میکردم

اول اینکه سعی کن حتمابری یه مشاوره مؤمن ومتدین

دوماتوکلتوبه خدابیشترکن قبل خواب سوره حمدوتوحیدروبخون حدیث کسایادعای توسل روبخون حتما

منکه تأویرشودیدم 

راستی عرق اسطوخدوس هم 4ساعت قبل خوابت بخوریه استکان آرامش اعصاب خوبیه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خیلی باورش سخته ولی یه وقتا میگم کاش نبودم اینقدر استرس و اضطراب اطرافیان و بیماری هارو نداشتم

اره واقعا تهش مرگه این همه استرس میکشیم 

خیلی باورش سخته ولی یه وقتا میگم کاش نبودم اینقدر استرس و اضطراب اطرافیان و بیماری هارو نداشتم

کاش حداقل مریضی و مرگ ناگهانی نبود همه تا یه سن سالم و بدون غصه زندگی میکردن