2821
2789
عنوان

میشه بیاید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس باید برم پیش دکتر میترسمم قرص بخور اعتیاد داشته باشه دیوونه تر بشم

نه بابا اصلا

من یه ماه مصرف کردم حالم عالی بود

یهو الکی قطع کردم هیچی هم نشد برگشتم سر خونه اول

دکترم گفته بود این داروها باید کامل مصرف بشه بعد بریم سری بعدی رو هم بنویسم بخوری تموم کنی خوب میشی

خاک تو سرم ادامه ندادم

نه بابا اصلامن یه ماه مصرف کردم حالم عالی بودیهو الکی قطع کردم هیچی هم نشد برگشتم سر خونه اولدکترم گ ...

خدانکنه بازم برو پیشش ادامه بده

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔

همش فک میکردم توب دنیا تنها آدمیم ک این حسو دارع😇

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

ایشالا خوب بشیم😊

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

اهان برم سرچ کنم ببینم میاد بالامرسی که گفتی دورت بگردم

چنتا کانال الکی هم زدن 

اونی که لگوی قرمز داره و بیشتر از ۱۷۵ هزارتا فالور داره اصلیه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا