dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7504 عنوان برای کار تو شرکت های مهم چی لازمه 111 بازدید | 15 پست چه مهارت و..ای لازمه ؟؟؟ من بی سابقه هستم ولی کامپیوتر کم بلدم چه مهارت هایی لازمه ک برم یاد بگیرم ؟؟؟ از کجا شروع کنم ؟؟ هرچه در جستن آنی ،آنی 1403/08/16 | 01:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 9726 Icdl یادبگیر سر زبونم مهمه اعتماد بنفس داشته باش اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7504 Icdl یادبگیر سر زبونم مهمه اعتماد بنفس داشته باش Icdl برم اموزشگاه یا خودمم از یوتیوب با کامپیوتر داخل خونه میتونم یاد بگیرم ؟ هرچه در جستن آنی ،آنی
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 9726 Icdl برم اموزشگاه یا خودمم از یوتیوب با کامپیوتر داخل خونه میتونم یاد بگیرم ؟ Icdl سخت نیست ولی یا برو اموزشگاه یا از مکتب خونه که مدرک می ده اموزش ببیناکسل رو جدا هم ثبت نام کن خیلی بدرد می خوره اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7504 Icdl سخت نیست ولی یا برو اموزشگاه یا از مکتب خونه که مدرک می ده اموزش ببیناکسل رو جدا هم ثبت نام کن ... مکتب خونه باید هزینه بدم ؟؟ بعدش دوره حسابداری ام بگذرونم یا ن هرچه در جستن آنی ،آنی
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 9726 مکتب خونه باید هزینه بدم ؟؟ بعدش دوره حسابداری ام بگذرونم یا ن اگه می خوای بری سمت حسابداری کلا حسابداری رو برو اموزشگاه و اکسلو از مکتب خونه ببین اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 9726 مکتب خونه باید هزینه بدم ؟؟ بعدش دوره حسابداری ام بگذرونم یا ن فک کنم مکتب خونه این دوره اش پولیه اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7504 فک کنم مکتب خونه این دوره اش پولیه برای منی ک بدون سابقه ام چطور کار خوب پیدا کنم منظورم کار اداری ن کارهایی مثل فروشندگی و اینا هرچه در جستن آنی ،آنی
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 9726 برای منی ک بدون سابقه ام چطور کار خوب پیدا کنم منظورم کار اداری ن کارهایی مثل فروشندگی و اینا سابقه مهم نیس.می تونی بری سراغ کارموزی یعنی اموزش حین کار اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7504 سابقه مهم نیس.می تونی بری سراغ کارموزی یعنی اموزش حین کار مرسی عزیزم هرچه در جستن آنی ،آنی
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 9726 مرسی عزیزم راستی اگه زیاد حوصله کامپیوتر داری برو سراغ سئو یا مثلا برنامه نویسی پایتون اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7504 راستی اگه زیاد حوصله کامپیوتر داری برو سراغ سئو یا مثلا برنامه نویسی پایتون شاید خندت بگیره ولی من عاشق کامپیوترم ی کامپیوتر بده درم ببند هرچه در جستن آنی ،آنی
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 9726 شاید خندت بگیره ولی من عاشق کامپیوترم ی کامپیوتر بده درم ببند منم عاشقش بودم سال ۸۲ قالب وبلاگ طراحی می کردم html می خوندم خودم اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا