2777
2789
عنوان

شوهرم پول نداره برام بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 22489 بازدید | 366 پست
شوهرت همچیو میفهمه و بلده چون دستش خالیه کاری نمیکنه قطعا اینارو باید از همسرت توقع داشته یاشی نه ما ...

چطور مادر میتونه دخالت کنه بگه کفش و شالش و خودت بخر

با اینکه من هیچ درامدی ندارم

داشتمم اصن این چه حرفیه

چرا یه بار این وری بخاد دخالت کنه اسمون ب زمین میاد

دخالت کنه خودش بخره

خدایی من اصلا ادم چشم و هم چشمی نیستمولی میبینم دوستم هی میره خرید یلداییمنم اگ نیاز نداشتم ک خب خود ...

ببین از من به تو نصیحت هیچوقت نذار پدرت برات خرید کنه چون وظیفه میشه  و این خیلی بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم چی میگی کاملا درکت میکنم این چیزازو پسر نمیدونه مگه چند بار ازدواج کرده باید مادر بگه الانم چون مادرشوهرت چیزی نمیگه خودت از الان بگو حرف یلدایی اینا پیش بکش بگو چی احتیاج داری تهیه کنه درحد وسعش بعضی وقتا باید مستقیم خواسته ات رو بیان کنی 

میتونم بگمولی میترسم شرمنده شهدوست ندارم شرمندگیشو ببینمهعی

الان نمی خوای شرمندگیش رو ببینی ولی وقتی روز مادر برای مادرش هدیه خرید اونوقت  می فهمی که می بایست شرمنده اش می کردی .

نکته :  اولا چرا با پسر دانشجو ازدواج کردی ؟

ثانیا درکش کن  خودت حساب کتاب کن ببین از عید تا الان چه قدر خرجت کرده اگه تا الان هیچی نخریدی پس حق داری. 

این نیز بگذرد .....
ببین از من به تو نصیحت هیچوقت نذار پدرت برات خرید کنه چون وظیفه میشه و این خیلی بده

خب الان چیکار کنم پس

شوهرم ک اینجوری

پدرمم ک میگی نخره

هرچند من خودمم غصم میشه پدرم بخره

بخدا وضعمون خوبه ولی میگم منی ک متاهلم چرا بابام بخره 

چطور مادر میتونه دخالت کنه بگه کفش و شالش و خودت بخربا اینکه من هیچ درامدی ندارمداشتمم اصن این چه حر ...

مادر شوهره دیگه باید یجوری اذیتشو بکنه برای همین میگم فقط باید از همسرت انتظار داشته باشی خواسته هاتو بگو برات فراهم کنه 

مادر اصلا نباید اجازه میداد پسر دانشجو بره سراغ ازدواج مامان من که عمرا اجازه بده

چرا پسر دانشجو نباید ازدواج کنه؟

منم وقتی ازدواج کردم همسرم دانشجو بود

ترجیح دادم زودتر بریم خونه خودمون تا دوست بمونیم و درسش تموم شه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
خدایی من اصلا ادم چشم و هم چشمی نیستمولی میبینم دوستم هی میره خرید یلداییمنم اگ نیاز نداشتم ک خب خود ...

میدونم گفتم ک ما هم دوره شما رو گذروندیم شما دلسوز خانواده تی حالا کو تا یلدا دیگه بابات برات فراهم میکنه دیگه زندگی انقدر مشکلات هست ک این چیزها پیش پا افتاده ست اصلا مهم نیست . خودتو با دوستت مقایسه نکن

همین شوهرم

با وام ازدواجش طلا برداشت

چند تیکش و داد ب مادرش

ب همین راحتی البته ک برگشت بهم گف دستش امانته و هروقت نیاز داشتیم میفروشیم

منم تاجایی ک میتونستم گفتم راضی نیستم اما خب...

الان همون مادره چجوری تونست طلایی ک با وام ازدواجه رو قبول کنه

نمیتونه چارتا لباس بخره؟؟؟؟