2777
2789
عنوان

دقت کردین؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 67 پست
😏😏😏 فقط اعصاب من قشنگه  بذارید بیاد ببینم چیکار میکنه 😆😆😂

به خاطر گل روی استارتر واعصاب زیباش اینجا نشونت نمیدم ولی تو تاپیک دیگه ای ببینمت با اعصاب خوششگلم طرفی😆😂😂😂

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببخشی استارتر میون کلامت این تبلیغایی که بین پست ها تو تاپیکه هست جدیده یا قبلا هم بوده ما دقت نکرد ...

بستگی داره قبلا کی منظورت باشه ولی جدیده من یه ماهی میبینمشون 😜

ایاک نعبد و ایاک نستعین

كاش از زلزله كمتر تاپيك بزنن والا من عذاب وجدان مردم همش ميگم كاش من اونجا بودم ميمردم بقيه زنده ميموندن اين حرفا تموم ميشد يدونه تاپيك بزنن تو پر بازديدا نگهش دارن هركى دوست داره بره اونجا ديگه 😖😖😖😖😖😖😖

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
با دوستات بیا والا 😝😝😂😂  اعصاب زشت 😝😝😂😂

با برو بچ اعصاب قشنگ میریزیم سرت

بترس از اون روز😎

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

[QUOTE=48205202]بستگی داره قبلا کی منظورت باشه ولی جدیده من یه ماهی میبینمشون 😜[/QUOTEمنظورم از قبلا مثلا دیروز بود  

پس من دقت نکردم

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...
كاش از زلزله كمتر تاپيك بزنن والا من عذاب وجدان مردم همش ميگم كاش من اونجا بودم ميمردم بقيه زنده ميم ...

ملت منتظرن یه چی بشه اینترنتو پر کنن 

خدا کنه اندازه نظرات و پستاشون معادل هزار تومنم کمک کنن این بیشتر فایده داره 

ایاک نعبد و ایاک نستعین