2777
2789
عنوان

بچه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 39 پست
دهتر منم فقط باشیرخودم منطم بود الان یکماه دوزاده سیزده ساعت بیداری اخرش بزور خوابهدعواش میکنم

خب بده بزاربخوابه دیگه چه اشکالی داره بزرگ شه خودش نمیخوره

دخترمن شیرمونخورد😔

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
ن الانم برقا رفت تاریک شد خوابید

فیوز برق رو قطع کن 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صندلیش بابد جلو خانم باشه ‌صبح تاشب روش شیرمیراره میوه خوراکی رومیز میشینه میخوره وگرنه دعوا داره صن ...

اره بزار براش موقعی که دیدی خوابش میاد بزار بالای کمد هرچقدر گریه کرد بگو الان موقع خوابه نه موقع بازی بزار گریه کنه اینطوری وقتی بچه ها خوابشون میاد خیلی بهانه گیر میشن باید یه چرت بزنه تا سرحال بشه و وزن بگیره و جون بگیره

اره بزار براش موقعی که دیدی خوابش میاد بزار بالای کمد هرچقدر گریه کرد بگو الان موقع خوابه نه موقع با ...

منم ناراحتیم ازااینه...میگم نکنه شیرش بدم دوباره بهتره باابنکه۲۶ماهش چنروز عذاب وجدان دارم

چون هرراهی میرم نمی خوابع