2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دقیقا دیروز وامروز. باشوهرم جنگ میکنم. بهش شک میکنم. الانم شک دارم وازش متنفرم کثافت بی ریخت رو

باز ب اون بیچاره فحش دادی 

نکن دختر 

بار چیکار کرده 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
پاچه میگیرم🐕😁😁😁 امروز پریود شدم دیگه شوهرم خودش مراعات میکنه.😉😉

فاصله ایمنی رو رعایت میکنه 

ن ؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

فک میکنم عذاب کشیدنم در راهه بخدا هفت روز افسرده میشم نمیخوام برم بیرون کمرم خشک شده 😢😱روحم از بدنم جدا میشه چرا تموم نمیشه خسته شدم 

این روزا نمیشه با کسی درد و دل کرد...تا ثابت نکنه از تو بدبخت تره ول کن نیست...😆
فک میکنم عذاب کشیدنم در راهه بخدا هفت روز افسرده میشم نمیخوام برم بیرون کمرم خشک شده 😢😱روحم از بدن ...

الهی😢😢من از بس گریه کردم و غصه خوردم تلف شدم یه گوشه عین جنازه افتادم😩باز پریود بشمم خوبه سه ماهه نشدم😩ببخشید رک گفتم😓