2777
2789
عنوان

درد در هفته 23

303 بازدید | 15 پست

سلام خانماچند شب پیشا موقع زلزله من چون خیلی هول کردم و ترسیدم زیر دلم خیلی درد گرفت.من سرکلاژی هم هستم و سابقه زایمان زودرس دارم.رفتم بیمارستان معاینه کردن دهانه رحم خداروشکر بسته بود.ولی به دلیل سابقه زایمان زودرس بستری شدم.دیشب مرخص شدم.ولی دوباره از امروز ظهر سمت چپ و پهلوم خیلی تیر میکشه.به نظرتون طبیعیه؟چیکار کنم؟دردش مث سوزن سوزن شدنه و فقط طرف چپمه.توروخدا کمک کنید خیلی نگرانم

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
شیاف ندادن بهت؟

شیاف دارم.تاثیری داره رو درد؟نذاشتم.آخه پرولوتون میزنم هفته ای یه دونه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

معاینه داخلی شدی؟

آره یه معاینه یواش برام انجام دادن گفتن سرکلاژت بسته ست خداروشکر.الانم فقط سمت چپم نزدیک به مثانه و کشاله رانم میسوزه.تو سمت راست مشکلی ندارم

عزیزم سرکلاژ شدی استراحت مطلقی? تا چه حد کاراتو انجام میپی یا بیرون میری? 

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴
فک نکنم مشکلی باشه پرولوتون هم ک میزنی پس خیالت راحت ان شا الله نی نی ت صحیح وسالم بدنیا بیاد 

قربونت عزیزم انشالله.انشالله همینطور نی نی شما😍😍😍

عزیزم سرکلاژ شدی استراحت مطلقی? تا چه حد کاراتو انجام میپی یا بیرون میری? 

سرکلاژ شدم ولی استراحت مطلق نیستم.کارامو تا حدی انجام میدم و استراحت نسبی دارم.بیرون میرم ولی خیلی کم

منم سرکلاژشدم اما  بهم استراحت سختی داد .روی بیرونو ندیدم 😞امروز بعداز ۴۵روز رفتم یه ربع با ماشین دور زدیم اومدم 😪

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴
منم سرکلاژشدم اما  بهم استراحت سختی داد .روی بیرونو ندیدم 😞امروز بعداز ۴۵روز رفتم یه ربع با ما ...

نه من خیلی استراحت سفت و سختی بهم نداد ولی خودم تا یه ماه بعد عمل خیلی رعایت کردم عزیزم

ببخشید خیلی سوال میپرسم بیرون رفتنت چجوره? 

عالی.تا حالا اصلا یبوست نشدم.توالت فرنگی استفاده میکنم

عالی.تا حالا اصلا یبوست نشدم.توالت فرنگی استفاده میکنم

مرسی عزیزم .اما منظورم خارج شدن از منزل و گشت زدن بود 😂

مرسی عزیزم .اما منظورم خارج شدن از منزل و گشت زدن بود 😂

سعی کن یه کم رعایت کنی.من هفته ای یه بار نهایتا میرم یه دوری با ماشیت میزنم و میام😊