2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من سوره های قرآن مزمل .طلاق .جن.ایت الکرسی .دعای ضراب اصفهانی .حدیث کسا .دعای حضرت زلیخا

من خودم اینو یه جا دیدم و بنظرم که اینا که میگم خیلی قوی ان تا چهل روز سوره مزمل+آیه ۱۶۵ سوره بقره کحب الله‌ و الذین آمنوا اشد حبا لله ۶۶ بار (حتما به قرآن نگاه کن که درستشو بخونی)+۱۰۰۱ یا ودود اینا به نیت افزایش عشق و علاقه و گرمی رابطه 

در آخر فوت کن به عکسش 

من خودم از اینا،از چله ب بسم الله الرحمن الرحیم هم نتیجه گرفتم به نیت آشتی خوندم (اینجوری که روز اول ۱۰۰ تا روز دوم ۲۰۰ روز سوم ۳۰۰ هر روز صد تا اضافه میکنی) 

سوره نساء هم شنیدم که خیلی واسه آشتی قویه 

بعدشم عزیزم خودت هم حتما استغفار زیاد بگو ذکر یونسیه هم عالیه 

من استغفار هم زیاد میگفتم استغفار گره ها رو باز می‌کنه 

من خودم اینو یه جا دیدم و بنظرم که اینا که میگم خیلی قوی ان تا چهل روز سوره مزمل+آیه ۱۶۵ سوره بقره ک ...

البته نیت آشتی هم بیار واسه اونی که گفتم واسه گرمی رابطه هستش 

من به اون خیلی اعتقاد دارم چون قشنگ حس میکنم که خیلی قوی ان بخصوص یا ودود و اون آیه ۱۶۵ بقره

تو چند وقت بعد آشتی کردی ؟

طی چند بار اینا واسم پیش اومد البته من شوهرم نیست ولی بار اول چله ی سوره مزمل و جن و اینارو گرفتم رابطه مون گرم شد یه مدت همه چی خیلی خوب بود 

بعدش چند ماه پیش دیگه کلا همه چی تموم شده بود بین مون از همه جا بلاکم کرده بود هیچ امیدی نبود 

ولی من تمام سعیمو کردم که از رحمت خدا نا امید نشم یه نماز خوندم خیلی طولانی و زیاد که میگفتن هر چی کینه هست از بین می‌بره و طرف خودش میاد آشتی اونو خوندم بعدش یه سوره دیگه سه بار خوندم گفتن واسه حل مشکل سه بار بخونی،نماز شب میخوندم،استغفار زیاد میگفتم ذکر زیاد میگفتم باور کن هیچی به اندازه ذکر زیاد کمکم نکرد ذکر خیلی تاثیر داره حتی حال روحیمم خوب کرد بخصوص اون چله ی بسم الله رو گرفتم زندگیم تغییر کرد 

فکر کنم ۴‌روز هم پشت سر هم ۱۰۰۱‌ یا ودود می‌خوندم و به عکسش فوت میکردم بعدش دیگه اصلا انتظار شو نداشتم ولی شد هر چند باز میگم اینکه خدا رضایت داشته باشه مهمه ولی اگه زیاد از خدا بخوای و از رحمتش نا امید نشی احتمال زیاد داره که خدا نا امیدت نکنه