2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آگه عفونت باشه مقداری عسل تزریق کن داخل بدنت کل عفونتو میکشه بیرون

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

شاید پوستتون حساسه .شستشو با شامپو بچه و نشستن تو آب و سرکه خیلی کمک میکنه

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.

بايد ببيني علتش چيه؟؟

اگه قارچيه توي محلول اب سركه و جوش شيرين بشين

اگه متاهلي و واژنت خشكه و زخم ميشه بتادين بزن زود بشور  البته استفاده زياد از بتادين خوب نيست 

خدا جون میشه محکم بغلم کنی تا یه دل سیر تو بغلت گریه کنم.....
بايد ببيني علتش چيه؟؟ اگه قارچيه توي محلول اب سركه و جوش شيرين بشين اگه متاهلي و واژنت خشكه و زخم ...

عنبرنساراباخاکشیردودکن ووایساسرش چندروزتکرارکنی راحت میشی وپمادتریامسینولون ان ان بزن عالیه

تزریق؟جدی میگی تا حالا نشنیده بودم

آره عاااااالیه یه سرنگ بردار سوزنش و جدا کن بنداز دور، یه مقدار عسل با سرنگ تزریق کن داخل واژن، شب انجام بده قبل خواب، حتما یه پد هم بزار، تمام عفونت توسط عسل کشیده میشه بیرون

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
آره عاااااالیه یه سرنگ بردار سوزنش و جدا کن بنداز دور، یه مقدار عسل با سرنگ تزریق کن داخل واژن، شب ا ...

خب اگه یه وقت آلرژی داشته باشی چی؟

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
خب اگه یه وقت آلرژی داشته باشی چی؟

نمیدونم عزیزم، دوستم به من گفت من این کار و کردم و نتیجه گرفتم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز