2777
2789
عنوان

اسکرین شات چت

231 بازدید | 15 پست

من جدا شدم چند ساله، این اقا دوست شوهر سابقم هست و قبلا خیلی خیلی ادم محترمی بودن و خیلی کمک کردن که من جدا نشم، ولی شوهرم منو از خونه بیرون کرد و... 

الان بعد از 4سال یا حتی بیشتر این پیام رو داده و میخوام محترمانه جوابش بدم چون دخترم با دخترش دوسته و خانواده محترمی هستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظر من محترمانه و سربسته جوابشو بده که حالمون خوبه و خداروشکر زندگیمون روبراهه ، بعدشم بنویس سلام به خانواده محترم برسونید در پناه خدا باشید یجوری با این دو نوشته آخر عدم تمایل به ادامه چت رو نشون دادی

حالا میشه شما به من کمک کنی؟ تو یه تاپیک درباره شیر نخوردن نوزاد نوشته بودی دست نوزادتو با جوراب بستی تا مک نزنه ، نوزاد منم چند وقته شیر نمیخوره  همش دستشو میخوره و انگار دچار سیری کاذب میشه ، منم با کلی عذاب وجدان  دستکش کردم دستاش.میخواستم ببینم شما جواب گرفتی؟ تونستی با این کار  عادت مکیدن انگشت رو ازش بگیری ؟ حدود چقدر زمان برد من خیلی ناراحتم بخاطر این کارم اما مجبورم چون بچه شیر نمیخوره

حالا میشه شما به من کمک کنی؟ تو یه تاپیک درباره شیر نخوردن نوزاد نوشته بودی دست نوزادتو با جوراب بست ...

سلام عزیزم، دختر من الان دیگه 8سالشه،  اره دنبال انگشتشمیگشت پیدا نمیکرد، در نتیجه گریه میکرد و بیدارم میکرد بهش شیر بدم، اتفاقا خیلی خوب تپل شد، خیلی هم خوش خوراک،  اما بعدا شچنیدم از نظر روحی بچه اذیت میشه،  و اگه خیلی وابسته به انگشتش هست با یه مشاور پر مورد اینکه میخوای چنین کاری انجام بدی مشورت کن

سلام عزیزم، دختر من الان دیگه 8سالشه، اره دنبال انگشتشمیگشت پیدا نمیکرد، در نتیجه گریه میکرد و بیدا ...

خدا حفظ کنه دخترتو عزیزم ، آهان ممنونم عزیزم از راهنماییت ، من که دنبال انگشتش میگرده شیر میدم قبول نمیکنه انگشتشو میخواد🤦منم نگران همون آسیب روحیش هستم که دو دلم دستکش دستش کنم یا نه