2789
عزیزم این تو علم پزشکی بود post menstrual syndromeمن خودم پزشکم حقیقتا میدونستم این سندرم وجود داره ...

درود خانوم دکتر 

صرفا جهت شوخی بود 

یه تایمی پیکمی ترند شد

الان هر گوشه ای از فضای مجازی میرم حرف از pms

در صورتی که تا یه ماه پیش خبری از این اصطلاح بین عامه مردم نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درود خانوم دکتر صرفا جهت شوخی بود یه تایمی پیکمی ترند شدالان هر گوشه ای از فضای مجازی میرم حرف از pm ...

آره میدونم یهو ارند میشه یه چیزی

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

قربونت قشنگم ممنونمخیر همزمان نمیشه چون مقابل هم هستن حتما وقتی خوب شدی برو دکتر و آزمایش بدهنگران ن ...

انشالله گلم آره حتما میره

خدا از زبونت بشنوه

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

قبل پریودی هست او موقع که خوی وحشی داری درد داری سینه ات سنگینه اخلاقت سگه همه بدبختی عالم هوار سرت ...

وای دقیقا حال منو گفتی.یعنی همه  اون دوران همینطوری میشن؟

وطنم از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد...

وای دقیقا حال منو گفتی.یعنی همه اون دوران همینطوری میشن؟

من اینجوریم یهو میرم یه جر دعوایی راه ميندازم خون جلو چشامو میگیره جیغ ویغ خودزنی هم مشاهده شده😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

به نظرم ۹۰ درصدش تلقینه ماهیانه اگه یه هفتا قبل پریودی یه هفته خود پریودی یه هفته بعد پریودی هر بهانه کنیم اعصاب نداریم دیگه جیزی از ماه باقی نمیمونه

من که اخلاقم ربطی به پریود شدن یا تشدن نداره بستگی به رفتار اطرافیانم داره تو هر روزی باهم خوب رفتار کنن عالیم اعصابمو خورد کنن اذیت کنم منم عصبیم

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
🤣🤣🤣🤣🤣 حالا دارد یا ندارد؟

بستگی به مودم داره بعضی موقع ها دارد بعضی موقع ها ندارد😂😂

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

به نظرم ۹۰ درصدش تلقینه ماهیانه اگه یه هفتا قبل پریودی یه هفته خود پریودی یه هفته بعد پریودی هر بهان ...

اصلا اینطوری نیست من قبلا یعنی نوججون و جوونتر بودم و قبل زایمان اصلا حس نمیکردم ولی الان دقیقا خودم احساس میکنم نوسان خلقیاتم رو و علمی هم هست تلقینی نیست. 

من اصلا سیکلم رو فراموش میکنم فقط تو ساعتم وارد میکنم امروز بعد کلی احساس افسردگی ساعتم رو نگاه کردم و متوحه شدم چند روز دیگه موعدمه

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞