2777
2789
عنوان

میخام شوهرمو بچزونم کمک لطفا

112 بازدید | 12 پست

بچه ها ما امروز با شوهرم رفتیم مراسم ختم شوهرم زنگید که بیا یکم واسم طول کشید اومدم دیدم ماشین اونور پارکه زنگیدم کجایی گف ماشینم بعد دیدم از کافه دراومد خودشم متوجه شد دیدن منو به روش  نیورد میگم اومدن من نهایت 5 دیقه طول می‌کشید وایمیسادی باهم میرفتیم قهوه اولش با خنده چی میشه تنهایی رفتم ی قهوه خوردم حالم خیلی گرفته شد ینی که تو واسم مهم نیستی گفتم اشکال نداره یادم میمونه ازونجاییم که سگ هارو زیاد باهاش کل کل نکردم اومدیم خونه رفت سرکار منم روبوسی نکردم یه دست سرد وتمام تازه طلبکارانه رف میخوام پوزشوبمالم به خاک اما مث خودش نه با زبان با عمل.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم گاهی مردا اختیاج دارن به تنهایی مثل ماخانومها گاهی راحتش بذار .

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

وا مگه برده گرفتی؟

بنده خدا یه قهوه خورده 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

اصلا بحث بچه بازی نیس بخدا خودش خیلی خوب میدونه من همیشه گشنه هم مونده باشم باز صبر میکنم بیاد کنارهم باهم ما شهر غریب جز هم کسیو نداریم هرجا رفتیم هرچیزی بود براش کنار گذاشتم بعد خودش خیلی خوب میدونه من ناراحت میشم گفتم میدونستی من با توم میرفتی یوقتی دیگه خودت تنها که من نبودم 

بعد برگشته میگه مردا خیلی‌هاشون تنها قهوه میخورن میگم درست ولی نه وقتی بازیشون. بعد میگم اونوخ من چرا نمیتونم تنها برم کافه بخورم برگشته میگه هیچ زنی این کارو نمیکنه