2777
2789
عنوان

شیو بیکینی 😫😑

| مشاهده متن کامل بحث + 5098 بازدید | 65 پست
من سالهاست نوره میذارم حتی یبار هم جوش نزده موهاش هم خیلی خیلی نازک و کم تر شده پوست رو هم سفید می‌ک ...

پوست رو نمیسوزونه 

من یبار رفتم از عطاری بگیرم مدل های مختلف داشت نمی‌شناسم که کدومو بگیرم 

وااای نگووووو یعنی با هر دستگاهی بزنی دوباره برمیگردن موها؟

بله من فول بادی رفتم و دورشم کامل رفتم شارژاشم رفتم تا یک سال خوب بود بعد چند ماه نرفتم ۹۰ درصد برگشت در واقع تا موقعی میری خوبه ول کنی دوباره بر میگرده این تجربه خواهرا و زن داداشا و...هست (جو گرفتمون دو سال پیش همه با هم رفتیم )العان همه ناراضین از بیکینی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوک ژیلتت ی کوچولو الکل بزن ضد عفونیش کن ببین چه طور میشه در ضمن لیزر موی بیکینی پول توی آب ریختنه ب ...

شارژ سالی یبار باید انجام شه

خیلیم منطقیه خب

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

حتی نازک نمیشهدوره رو کامل کردین؟

من قبل بارداریم لیزر میرفتم  کلا ۵ جلسه اینا شد رفتم وقتی باردار شدم نرفتم و الان بیکنیم بعد حدود ۱ سال خیلی رشد کمی داره من از لیزر خیلی راضی بودم دستگامم رولی بود ، اسمشو یادم نیس

متاهل💍
دقیقاااااا موندم چ کنم منم

معصومه(مصی) رو نمیدونم میشناسی یا نه توی همین سایت هست... بهم گفت صابون گوگرد و اسپری ضد جوش آردن بزن و اسکراب... میخوام برم اینارو بگیرم ببینم جواب میده یا نه..🥴🥴

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

بله من فول بادی رفتم و دورشم کامل رفتم شارژاشم رفتم تا یک سال خوب بود بعد چند ماه نرفتم ۹۰ درصد برگش ...

دقیقا چند ماه نرفتی تو رو خدا بگو

باز سالی یه بار شارژ خوبه

❌️لطفا درخواست دوستی ندین❌️

من تو کل عمرم یه بار از ژیلت برای اون ناحیه استفاده کردم و از همون دفعه توبه کردم خیلی دردناکه

ارهه خیلی واسه منی که جوش میزنم  و پوستم انقد حساسه  ژیلت حتی از  لیزر دردناک تره😑💔

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

عزمزم بستگی داره ب بدن آدم من رفتم ولی الان اصلا مو ندارم باید مرتب بری فوقش دوماه یه بار ن سالی یه ...

میشه بگی دستگاهی که رفتی اسمش چی بود

❌️لطفا درخواست دوستی ندین❌️