2777
2789
عنوان

شیو بیکینی 😫😑

| مشاهده متن کامل بحث + 5098 بازدید | 65 پست

حالا من خارش میگیرم جوش نمیزنه😑

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میرم لیزر مشکل شمارو دارم گرونترین ژیلت رو میخرم بازم جوش میزنم🫥

وای خیلیی بده...تا جوش ها میخواد خوب شه باز موقع لیزر میشه و باید ژیلت بکشم...درمونده شدم بخدااا😫

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

حالا من خارش میگیرم جوش نمیزنه😑

من هم خارج هم جوش😫

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

چقدر طول میکشه تایم لیزرت؟

اگه منظورتون لیز کردن ناحیه بیکینیه زیاد طول نمیکشه حدودا 10 دقیقه اینا شایدم کمتر...

نوک ژیلتت ی کوچولو الکل بزن ضد عفونیش کن ببین چه طور میشه در ضمن لیزر موی بیکینی پول توی آب ریختنه ب ...

عزمزم بستگی داره ب بدن آدم من رفتم ولی الان اصلا مو ندارم باید مرتب بری فوقش دوماه یه بار ن سالی یه بار 

دل مرنجان
وای خیلیی بده...تا جوش ها میخواد خوب شه باز موقع لیزر میشه و باید ژیلت بکشم...درمونده شدم بخدااا😫

همون. روز بکش وبرو خب

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂