2789
عنوان

مستاجر وقیح

169 بازدید | 13 پست

خونمون چون پول نداشتیم دادیم رهن الان اومده میگه میخوام بلند شم نصف پولمو بده تا من یک ماه دیگه بلند شم گفتم باید تو قولنامه قید بشه بعد شروع کرده میگه شما اعتماد ندارید و دین ندارید دوروغ گویید

تا چهل روز فرصت داری واسه جورکردن پولش 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ولی درسته باید تو قولنامه قید کنید فردا روزی نزنه زیرش

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه من بگم مستأجرمون چه‌جوریه....خیلیا فکر میکنن فقط صاحبخونه‌ها بدی میکنن، ولی وای و امان از مستأجر ...

بعد ما فهمیدیم دوست دختر املاکیه خونه ما رو کرده خونه خالی برای رابطه و اینا

خوب قبول نمیکنه میگه من بدم به مالک جدید خونشو تعمیر کنه

مبخوای با املاکی مشورت کن

با املاکی در میون بذارید. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
پرسیدم گفتن باید موقع تخلیه پول بدید

بهش بگید اگه سوالی دارید از املاک بپرسید. این موضوع برعکس هم می تونه باشه. مثلا صاحبخونه بگه بدون مدرک به من پول دستی بده. تو هر معامله ای کسی که بدون مدرک پول بده باخته. یکم بهتون فشار میاره بعدش کوتاه میاد. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
بهش بگید اگه سوالی دارید از املاک بپرسید. این موضوع برعکس هم می تونه باشه. مثلا صاحبخونه بگه بدون مد ...

آره میخواد پول بده به مالک جدید خونش بسازه اونم معلوم نیس کی آماده میشه