دختر۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 122 عنوان دلم گرفته 47 بازدید | 5 پست واقعا کم آوردم...هیچ انرژی ای برا کارام ندارم...تنها انگیزم دخترمه...دلم به خاطر دخترم کبابه...به خاطر این شرایط زندگی من...😔 دخترک زیباروی من ...تو با اومدنت دنیارو برامون قشنگتر کردی...ما هم تلاش میکنیم دنیاتو برات قشنگ کنیم...🥰 1403/08/15 | 18:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sayeh71۷ عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 28955 چرا چیشده عزیزممن که شنیده بودم مادرایی که دختر دارن خیلی روحیشون خوبه و...
دختر۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 122 چرا چیشده عزیزممن که شنیده بودم مادرایی که دختر دارن خیلی روحیشون خوبه و... به خاطر اون نیست که...کلا از اول انگار تقدیر منو خدا با بدبختی نوشته...اون از پدر و مادرم...اینم از شوهرم...که اصلا انگار نه انگار که من هستم...😔 دخترک زیباروی من ...تو با اومدنت دنیارو برامون قشنگتر کردی...ما هم تلاش میکنیم دنیاتو برات قشنگ کنیم...🥰
sayeh71۷ عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 28955 به خاطر اون نیست که...کلا از اول انگار تقدیر منو خدا با بدبختی نوشته...اون از پدر و مادرم...اینم از ... بگردم الهی شوهرت حتما برات وقت نمیذاره محبت نمیکنه
دختر۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 122 بگردم الهی شوهرت حتما برات وقت نمیذاره محبت نمیکنه کاش هیچوقت ازدواج نمی کردم...مردم ازدواج میکنن به خوشبختی میرسن...منه بیچاره از مجردیم هم بدتر شدم..هم شرایطم..هم روحیم...😔 دخترک زیباروی من ...تو با اومدنت دنیارو برامون قشنگتر کردی...ما هم تلاش میکنیم دنیاتو برات قشنگ کنیم...🥰