2777
2789
عنوان

💪کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها شعبه ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 169538 بازدید | 21938 پست

من امشب و با ۷۵۰ بستم ...

شبتون زیبا عشقااا 😘😘😘

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
قربون تووووو 😘😘😘 عزیزممممم 😁😁😁  حالا انقدر خودتو اذیت نکن ، سوالی هم داشتی بپرس حتما ، ...

فدااات شممم❤😍❤

آاااره میدوونم تو همیشه کمکمون کردی ،دستت درد نکنه😍😍خدا خیرت بده عزیز دلم و ایشالله تا همیشه با پسر گلت سلامت و خوشبخت باشی❤😍

"کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدااات شممم❤😍❤ آاااره میدوونم تو همیشه کمکمون کردی ،دستت درد نکنه😍😍خدا خیرت بده عزیز دلم و ایشال ...

شرمندم نکن عشقم 😊😊😊

وظیفم بوده هرکاری کردم عزیزم ...

ممنون عزیزم همچنین شمااا 😍😍😍

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

من کالریم هنوز صفره ...

الانم میخوام برم لیزر وقت نمیکنم چیزی بخورم 😏😏😏

وزن امروزمم ۵۸/۶۰۰ 💪💪💪

امیدوارم همینطوری بیاد پایین ...

ما-میتوانیم#  

سلام منم ديروز رعایت کردم و 45 دقیقه پیاده روی با 20 دقیقه حلقه و 150 تا طناب  امیدوارم امروز ه ...

خسته نباشی عزیزم ...

میگم گلم من مشخصاتتو وارد کردم تو لیست که گفتی الان ۷۶/۵۰۰ وزنت ، ولی دیروز گفتی شدی ۵۷ ؟؟؟؟؟؟ 

یعنی من اشتباه کردم ؟ یا اشتباه تایپ کردی ؟ 

عااالی عزیزممممم 💪💪💪

💋🥰😍❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه اریا نا جون بخاطر دو روز پر خوری یک و نیم کیلو اصافه کردم ولی الان یک کیلو دوباره کم کردم

عزیزم آخه چند روز پیش روز اول که اومدی گفتی وزنم ۸۶/۵۰۰ بوده 

الان شدم ۷۶/۵۰۰

هدفمم ۷۰ 

من چون اسکرین میگیریم که تو لیست بنویسم دارم هنوز عکسشو ...

میگم چجوری یهو شدی ۵۷ آخه ؟؟؟

بچه ها سبوس برنج برای لاغری خوبه یا سبوس گندم؟

جفتش خوبه عزیزم من یه بار اینو میخورم یه بار اون 

الان سبوس گندم خریدم میریزم تو شیر و دارچین میخورم ...

دشمنت شرمنده باشه😍  همش از سر لطفت بوده.عزیزی🌹😍😘

فداااااات 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘